Fonteyn Vrijstaande overkapping 400 - HG

Ga terug
Overkapping Fonteyn Module Vrijstaand 400 x 300 cm
Nu € 799
OF
Info en Opties

Waarom we deze overkapping impregneren onder hoge druk

Uniek bij Fonteyn is dat we het hout van onze overkappingen speciaal voor u impregneren onder hoge druk. Vaak worden overkappingen geïmpregneerd met een snel dompelbad waarbij het houtoppervlak slechts een dun laagje bescherming krijgt. Fonteyn kiest ervoor om deze houten overkapping maximaal te verduurzamen. Wij trekken het hout van uw overkapping eerst vacuüm in een hogedrukketel, alvorens we het impregnant diep in de nerven van het hout persen. Door dit hoogwaardige proces krijgt het hout wél een optimale bescherming, zodat u veel langer van uw overkapping kunt genieten. Daarnaast krijgt uw overkapping een mooie rustieke uitstraling.

Unieke houten overkapping van eigen ontwikkeling

Fonteyn beschikt over een eigen team van innovatieve designers. Zij houden voor u nauwlettend de laatste trends en ontwikkelingen in de gaten, zodat we u altijd een unieke en modieuze overkapping kunnen aanbieden. Met ons constructiebureau garanderen we een solide constructie die bestaat uit strikt duurzame materialen van topkwaliteit. Een overkapping van Fonteyn is dus niet alleen een lust voor het oog, ook gaan ze een stuk langer mee dan een gemiddeld overkapping. Bij Fonteyn staan we er dus voor garant dat u een stuk intensiever van uw investering kunt genieten.

Overkapping voorzien van EPDM-folie

Het dak van deze houten overkapping is uitgerust met de meest duurzame dakbedekking die er te krijgen is voor platte daken: EPDM-folie. EPDM-folie kenmerkt zich door een hoge elasticiteit die reikt tot wel driehonderd procent. Met een dakbedekking van EPDM-folie blijft het deze overkapping dus ten alle tijden droog. Daarnaast wordt de regenwaterdoorvoer van de houten overkapping op dit moment geheel gratis meegeleverd.

U kunt kiezen voor een extra zijwand en/of achterwand. Bij de zijwand heeft u keuze uit een standaard zijwand of een Shutters zijwand.

  • Achterwand - +€ 399,00
  • Zijwand - +€ 299,00
  • Shutter zijwand - +€ 399,00
Nu € 799
Specificaties
Artikelnummer 205508
EAN-Code 8718734578109
Interne code Tuinhuizen
Gewicht 100.0000
Buitenafmeting (B x D) 400 x 300 cm
Binnenafmeting (B x D) 390 x 290 cm
Diepte in cm 300 - 349 cm
Oppervlak 12 m2
Wandhoogte 196 cm
Nokhoogte 225 cm
Houtdikte in mm 9 x 9 cm
Deur (B x H) Nee
Pakketafmetingen (L x B x H) Nee
Dakbedekking EPDM-Folie
Materiaal Noord Europees Vurenhout
Merk Fonteyn
Vraag uw korting aan
Bent u benieuwd hoeveel korting wij momenteel op dit product kunnen geven? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Vraag uw Korting aan!

* Verplichte velden

Artikel-vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Verplichte velden

Beter alternatief?
Maatwerk

Kunt u de juiste maat niet vinden? Vul het onderstaande formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Fonteyn Vrijstaande overkapping 400 - HG

Productgegevens

Vul hier uw contactgegevens in zodat wij u zo snel mogelijk kunnen helpen.

* Verplichte velden

Fonteyn Vrijstaande overkapping 400 - HG

Fonteyn Vrijstaande overkapping 400 - HG

€ 799,00

Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal