Fonteyn Tuinhuis Ultra Modern Los Angeles

Schrijf de eerste review.

11848,-

De voordelen van Fonteyn

 • Alle producten zijn te bekijken in onze showroom
 • Grootste inspirerende showroom van Europa
 • Met 25 jaar expertise geven wij u deskundig advies

Product omschrijving

Dit tuinhuis biedt veel ruimte om uw tuinspullen in op te bergen. Daarnaast heeft uw een ruime overkapping om met familie of vrienden te genieten van de mooie avonden. Dit tuinhuis met overkapping is gemaakt van gepoedercoat aluminium, hierdoor zal het tuinhuis tientallen jaren zijn kleur behouden en is dit model heel onderhoudsvriendelijk.
Personaliseer

U heeft de keuze uit heldere of opalen polycarbonaat dakplaten. De dakplaten worden gratis bij dit tuinhuis meegeleverd.

 • Heldere polycarbonaat dakplaten
 • Opaal polycarbonaat dakplaten

U heeft de keuze uit verschillende aluminium deuren. Ook de deuren worden gratis bij dit tuinhuis meegeleverd. U kunt kiezen uit de onderstaande deuren:

 • Dubbele deur 3/4 glas
 • Dubbele deur 1/2 glas
 • Dubbele deur dicht

U heeft de mogelijkheid te kiezen voor mooie verlichting voor zowel in het tuinhuis als onder de overkapping. U heeft de keuze uit voor 6 of 8 LED-lampen die u tijdens monteren zelf kunt indelen. Bij deze verlichting kunt u optioneel een dimmer aanschaffen voor het creëren van de ideale sfeer.

 • 6 LED lampen (excl. dimmer) - +€ 170,00
 • 8 LED lampen (excl. dimmer) - +€ 227,00
 • 4 LED lampen + Dimmer voor maximaal 12 spots (met handzender) - +€ 320,00
 • 2 LED lampen (uitbreidingsset) - +€ 56,00

U kunt dit tuinhuis op verschillende manieren goed vastzetten op een fundering:
Betonpoeren: Indien er nog geen fundering aanwezig is kunt u kiezen voor betonpoeren. Deze zijn eenvoudig waterpas te plaatsen, daarnaast zijn ze standaard voorzien van een HWA-voorbereiding waardoor u alles netjes strak kunt afwerken
Aluminium grondbeugels : Indien u een betonvloer heeft liggen kunt u deze grondbeugels hierop vastmaken, hieraan kan het tuinhuis worden bevestigd

Voor tuinhuis adviseren wij 6 grondbeugels of betonpoeren.

 • Betonpoer met uitloop - +€ 59,00
 • Aluminium grondbeugel - +€ 17,00

* Vereiste velden

Info

Uniek en Duurzaam ontwerp

Fonteyn beschikt over een eigen team van innovatieve designers. Onze designers hebben dit ultra moderne tuinhuis Los Angeles zelf ontwikkeld en hierbij gekozen voor hoogwaardige materialen. Fonteyn heeft ervoor gekozen om de Los Angeles te voorzien van een hoogwaardige poedercoating. Deze poedercoating zorgt ervoor dat het aluminium een heel lange levensduur heeft en onderhoudsvriendelijk is. De poedercoating wordt door een elektrolyse aangebracht op het aluminium, waardoor er altijd een heel gelijkmatige verdeling op de aluminium delen plaatsvindt. Doordat de kleurstof in een oven in het aluminium gebakken wordt, blijft het aluminium tot in lengte van jaren kleurvast.

Strakke gootafwerking

Dit tuinhuis heeft een vlakke goot en daardoor een strak design. Hierdoor past de Los Angeles in nagenoeg iedere situatie en past hij vrijwel altijd bij de woning. Tevens zorgt de vlakke goot ervoor dat er vrijwel geen hechtingswaarde is voor zand en blad, waardoor de goot altijd mooi schoon blijft. In combinatie met de regenpijp door de staander, zorgt de goot er tevens voor dat de afwatering keurig uit het zicht is weggewerkt.

Stevige dakconstructie

Het dak van dit moderne tuinhuis Los Angeles is voorzien van sterke draagbalken die zorgen voor een solide dakconstructie. Dit in combinatie met de 16mm polycarbonaat dakplaten die maar liefst 125kg per m2 kunnen verdragen, creëert een enorm draagvermogen. Hierdoor biedt de veranda een zeer goede bescherming bij bijvoorbeeld hevige sneeuwval. De platen zijn zelfs geschikt voor bijvoorbeeld de sneeuwgebieden in Zuid-Duitsland en Oostenrijk. U heeft de keuze uit heldere of opalen polycarbonaat platen, deze dakplaten zorgen voor veel lichtinval in uw tuinhuis en overkapping. Daarnaast kunt u tegen meerprijs ook kiezen uit verschillende soorten gelaagd veiligheidsglas en/of LED-verlichting die geïntergreerd kan worden in de draagbalken (Zie foto).

Specificaties
Artikelnummer 300308
EAN-Code 8718734579175
Interne code VerandaGST4
Diepte 3000 mm
Breedte 7000 mm
Keuze dak aluminium Schuin aflopend
Leverbaar kleuren Antraciet (RAL 7016)
Polycarbonaat dikte 16 mm
Verlichting Optioneel
Goot afwerking Modern
Zonnedoeken Optioneel
Maatwerk Op aanvraag mogelijk
Merk Aluxe
Korting
Bent u benieuwd hoeveel korting wij momenteel op dit product kunnen geven? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Vraag uw Korting aan!

* Vereiste velden

Vragen
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Vereiste velden

Reviews

Schrijf de eerste review.

U schrijft een beoordeling over:
Fonteyn Tuinhuis Ultra Modern Los Angeles

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Levering
Bestelgemak
Aftersales
Fonteyn Tuinhuis Ultra Modern Los Angeles

Fonteyn Tuinhuis Ultra Modern Los Angeles

Fonteyn Tuinhuis Ultra Modern Los Angeles

Fonteyn Tuinhuis Ultra Modern Los Angeles

€ 11.848,00

Buitengewoon genieten!
Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal