Fonteyn Tuinhuis Ultra Modern California

Ga terug
Dit riante tuinhuis biedt enorm veel ruimte om uw tuinspullen in op te bergen. Dankzij de dubbele deuren kunt u er groot materieel als bijvoorbeeld een grasmaaier of scooter makkelijker in rijden. Het tuinhuis is niet alleen ruim, maar ook heel duurzaam. Dit tuinhuis met overkapping is namelijk gemaakt van gepoedercoat aluminium wat ervoor zorgt dat dit tuinhuis tientallen jaren dezelfde uitstraling zal behouden.
Nu € 10250
OF
Info en Opties

Uniek en Duurzaam ontwerp

Fonteyn beschikt over een eigen team van innovatieve designers. Onze designers hebben dit ultra moderne tuinhuis California zelf ontwikkeld en hierbij gekozen voor hoogwaardige materialen. Fonteyn heeft ervoor gekozen om de California te voorzien van een hoogwaardige poedercoating. Deze poedercoating zorgt ervoor dat het aluminium een heel lange levensduur heeft en onderhoudsvriendelijk is. De poedercoating wordt door een elektrolyse aangebracht op het aluminium, waardoor er altijd een heel gelijkmatige verdeling op de aluminium delen plaatsvindt. Doordat de kleurstof in een oven in het aluminium gebakken wordt, blijft het aluminium tot in lengte van jaren kleurvast.

Strakke gootafwerking

Dit tuinhuis heeft een vlakke goot en daardoor een strak design. Hierdoor past de California in nagenoeg iedere situatie en past hij vrijwel altijd bij de woning. Tevens zorgt de vlakke goot ervoor dat er vrijwel geen hechtingswaarde is voor zand en blad, waardoor de goot altijd mooi schoon blijft. In combinatie met de regenpijp door de staander, zorgt de goot er tevens voor dat de afwatering keurig uit het zicht is weggewerkt.

Stevige dakconstructie

Het dak van dit moderne tuinhuis California, is voorzien van sterke draagbalken die zorgen voor een solide dakconstructie. Dit in combinatie met de 16mm polycarbonaat dakplaten die maar liefst 125kg per m2 kunnen verdragen, creëert een enorm draagvermogen. Hierdoor biedt de veranda een zeer goede bescherming bij bijvoorbeeld hevige sneeuwval. De platen zijn zelfs geschikt voor bijvoorbeeld de sneeuwgebieden in Zuid-Duitsland en Oostenrijk. U heeft de keuze uit heldere of opalen polycarbonaat platen, deze dakplaten zorgen voor veel lichtinval in uw tuinhuis en overkapping. Daarnaast kunt u tegen meerprijs ook kiezen uit verschillende soorten gelaagd veiligheidsglas en/of LED-verlichting die geïntergreerd kan worden in de draagbalken (Zie foto).

U heeft de keuze uit heldere of opalen polycarbonaat dakplaten. De dakplaten worden gratis bij dit tuinhuis meegeleverd.

 • Heldere polycarbonaat dakplaten
 • Opaal polycarbonaat dakplaten

U heeft de keuze uit verschillende aluminium deuren. Ook de deuren worden gratis bij dit tuinhuis meegeleverd. U kunt kiezen uit de onderstaande deuren:

 • Dubbele deur 1/2 glas
 • Dubbele deur 3/4 glas
 • Dubbele deur dicht

U heeft de mogelijkheid te kiezen voor mooie verlichting voor zowel in het tuinhuis als onder de overkapping. U heeft de keuze uit voor 6 of 8 LED-lampen die u tijdens monteren zelf kunt indelen. Bij deze verlichting kunt u optioneel een dimmer aanschaffen voor het creëren van de ideale sfeer.

 • 6 LED lampen (excl. dimmer) - +€ 170,00
 • 8 LED lampen (excl. dimmer) - +€ 227,00
 • 4 LED lampen + Dimmer voor maximaal 12 spots (met handzender) - +€ 320,00
 • 2 LED lampen (uitbreidingsset) - +€ 56,00

U kunt dit tuinhuis op verschillende manieren goed vastzetten op een fundering:
Betonpoeren: Indien er nog geen fundering aanwezig is kunt u kiezen voor betonpoeren. Deze zijn eenvoudig waterpas te plaatsen, daarnaast zijn ze standaard voorzien van een HWA-voorbereiding waardoor u alles netjes strak kunt afwerken
Aluminium grondbeugels : Indien u een betonvloer heeft liggen kunt u deze grondbeugels hierop vastmaken, hieraan kan het tuinhuis worden bevestigd

Voor tuinhuis adviseren wij 6 grondbeugels of betonpoeren.

 • Betonpoer met uitloop - +€ 59,00
 • Aluminium grondbeugel - +€ 17,00
Nu € 10250
Specificaties
Artikelnummer 300309
EAN-Code Nee
Gewicht 100.0000
Interne code Nee
Diepte 3000 mm
Breedte 7000 mm
Keuze dak aluminium Schuin aflopend
Leverbaar kleuren Antraciet (RAL:7016)
Polycarbonaat dikte 16 mm
Verlichting Optioneel
Goot afwerking Modern
Zonnedoeken Optioneel
Maatwerk Op aanvraag mogelijk !
Merk Aluxe
Vraag uw korting aan
Bent u benieuwd hoeveel korting wij momenteel op dit product kunnen geven? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Vraag uw Korting aan!

* Verplichte velden

Artikel-vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Verplichte velden

Alternatieven
Maatwerk

Kunt u de juiste maat niet vinden? Vul het onderstaande formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Fonteyn Tuinhuis Ultra Modern California

Productgegevens

Vul hier uw contactgegevens in zodat wij u zo snel mogelijk kunnen helpen.

* Verplichte velden

Fonteyn Tuinhuis Ultra Modern California

Fonteyn Tuinhuis Ultra Modern California

€ 10.250,00

Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal