In de overgangsmaanden maart, april, mei, september, oktober en november schijnt de zon in Nederland al regelmatig. Het kan dan soms nog fris zijn. Gelukkig hoeven we niet tot hartje zomer te wachten! In het voor- en najaar kun je al volop van de tuin genieten met een tuinkamer. Ontdek in dit blogartikel de voordelen!

Ervaar de tuin vanuit een tuinkamer

De tuinkamer wordt vaak los van de woning geplaatst. Vanuit dit eiland bevind je je altijd midden in de achtertuin met een uitzicht van 360 graden. Doordat de tuinkamer losstaat van je woning krijg je het gevoel dat je midden in de tuin zit.

Vooral in het voor- of najaar is een tuinkamer heerlijk om in te zitten. De glazen ruiten van de tuinkamer houden warmte vast, waardoor het er binnen aanvoelt alsof het zomer is. Ideaal voor iedereen die optimaal van zijn of haar tuin en het zonlicht wil genieten. Voeg een loungestoel, loveseat of zelfs een hangmat toe aan de tuinkamer voor optimaal comfort.

Kies de tuinkamer die past bij uw smaak

Wie besluit om een tuinkamer te bouwen, staat voor de keuze tussen de materialen staal, hout of kunststof. Bij een tuinkamer is dit niet anders. De verschillende materialen hebben ieder hun eigen uitstraling. Kies daarom voor de tuinkamer die past bij jouw smaak: stijlvol kunststof, klassiek hout of modern staal. Laat je goed informeren over de kenmerken van alle tuinkamermaterialen door één van de specialisten van Fonteyn.

Beelden: Pinterest