Pizza ovens

Pizza ovens
Ontdek onze showroom Film showroom Virtuele tour
Filter

Pizza ovens
X

15 Artikel(en)

per pagina

15 Artikel(en)

per pagina

Begeeft u zich net zo lief in uw keuken als op uw terras? Werkt u net zo gepassioneerd aan een smaakvolle maaltijd als aan de inrichting van uw tuin? Met een pizza oven van Fonteyn combineert u die twee passies. Hiermee bakt u op ambachtelijke wijze, maar met moderne vindingrijkheid de lekkerste pizza’s en het verste brood in uw eigen achtertuin. Niet alleen kookt u met een pizza oven van Fonteyn culinaire hoogstandjes, ook verrijkt u uw tuin met het traditionele design van een authentieke pizza oven waardoor u een ambachtelijke sfeer creëert. Daarnaast geniet u bij gebruik van een Fonteyn pizza oven tot in de late uurtjes van een gezellig vuur om u met vrienden en familie aan te kunnen warmen.

Genieten van uw eigen pizza oven

Met een pizza oven tovert elke hobby-kok de lekkerste pizza’s op tafel. Ook u kunt heerlijk authentieke pizza’s bakken met een eigen pizza oven. De pizza oven bestaat al jaren lang. De oorsprong ligt bij de ambachtelijk gemetselde stenen ovens. De pizza oven werd vroeger al gebruikt om, naast pizza’s, ook brood en spiesen te maken, alsmede om gerechten te roken.

Onze pizza oven showroom

Bij Fonteyn heeft u de keuze uit een ruim aanbod verschillende pizza ovens. Hierdoor is er altijd een pizza oven die het best past bij uw smaak en de inrichting van uw tuin. Twijfelt u over welke pizza oven dit is, dan kunt u in onze showroom altijd een beroep doen op één van onze adviseurs. Naar aanleiding van uw wensen geven zij u graag een gericht advies tijdens een inspirerende wandeling langs ons aanbod. U bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Waarom een pizza oven van Fonteyn?

Ons pizza oven aanbod bestaat strikt uit producten van alleen de beste kwaliteit. Hierdoor garanderen we u een tuin oven waar u uw leven lang smaakvol van geniet. Naast kwaliteit garanderen we u ook optimale service. U kunt altijd een beroep op ons doen als u ons nodig heeft. Bij Fonteyn hebben we één missie: u blijvend gelukkig maken. Onze adviseurs staan elke werkdag voor u klaar, om u te voorzien van specialistisch advies. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt.

Bekijk al onze buitenkeukenmogelijkheden in onze webshop of laat u inspireren in de showroom van Fonteyn in Uddel.

Buitengewoon genieten!
Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal