Geen producten gevonden voor deze selectie.

Tuinset voor 6 personen

In de Fonteyn Outdoor Living Mall in Uddel vind je de grootste selectie tuinsets voor 6 personen. Een grote tuinset voor 6 personen is een echte blikvanger in je tuin. Welke sfeer je ook zoekt, bij Fonteyn vind je zeker de tuinset die perfect past bij jouw tuin.  Als je op zoek bent naar inspiratie voor je tuin, dan ben je bij Fonteyn aan het juiste adres. Heb je zin om langs te komen in onze gigantische Fonteyn Outdoor Living Mall, neem dan een paar foto’s van je tuin mee. Dan helpen we jou om de mooiste set van een tuintafel met 6 stoelen te vinden. Of bekijk alle tuinsets gewoon online! 

Ruime keuze tuinsets voor 6 personen

Van de ruime keuze uit bijvoorbeeld een ronde tuinset voor 6 personen in teak, tot en met superstrakke aluminium zespersoons tuinsets: je vindt het mooiste tuinmeubilair bij Fonteyn. Teak wordt steeds mooier naarmate het ouder wordt en geeft een warme sfeer die past in iedere tuin. Een aluminium tuinset heeft als geen ander materiaal een strakke design-uitstraling en is heel geschikt voor moderne tuinen. Een combinatie van andere materialen kan passen in tuinen die een mix hebben van stijlen, zoals een ronde tuinset 6 personen van wicker. Een mooie buitentafel voor 6 personen met comfortabele stoelen is een aanwinst voor je tuin. Je zult zien dat bij Fonteyn altijd iets te vinden is dat precies past bij wat je zoekt.  

Kom langs in de grootste outdoor showroom

Al onze tuinmeubelen en tuinsets vind je in de Fonteyn Outdoor Living Mall, zodat je meteen kunt zien welke sfeer het best past bij jouw tuin. Je kunt er uren rondstruinen en rustig tuinsets uitproberen. Ook staat er een team specialisten voor je klaar om je te adviseren en vrijblijvend te helpen bij je keuze. Mooi meegenomen: Fonteyn heeft een outlet met tuinsets voor 6 personen.

Neem contact op

Ben je op zoek naar een tuinset voor 6 personen, heb je hier vragen over of andere vragen? Neem gerust contact op. De deskundige medewerkers van Fonteyn staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Bel naar 0577-456040 of vul ons contactformulier in.