6 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren

6 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren

Mostviewed Products

Met een polypropyleen zwembad van Fonteyn kunt u altijd genieten van een zwembad in uw tuin. Nodig gezellig uw vrienden, familie en buren uit en geniet van heerlijke, zomerse dagen in uw tuin. Een polypropyleen zwembad is gemakkelijk te onderhouden en gaat lang mee. Het polypropyleen zwembad wordt ingegraven en is gemakkelijk schoon te houden door middel van een filter, een schoonmaakrobot of andere handige zwembad accessoires.

Polypropyleen is echt een uitermate duurzaam product. Met een polypropyleen zwembad van Fonteyn heeft u dus lange tijd plezier. In onze showroom van ruim 35.000 m2 hebben wij diverse polypropyleen zwembaden opgesteld staan, waardoor u gelijk kunt bekijken welk polypropyleen zwembad het best in in uw tuin past. De polypropyleen zwembaden worden daarnaast sfeervol gepresenteerd in diverse tuinsettingen, zodat u meteen een beeld krijgt van hoe het zwembad in uw tuin staat.

In onze showroom zijn elke werkdag zwembad specialisten aanwezig. Deze kunnen u helpen met de keuze voor een polypropyleen zwembad, maar kunnen u ook adviseren over houten zwembaden, kunststof zwembaden, polyester zwembaden of inbouw zwembaden. Onze specialisten zullen u waar nodig, informatie geven over het materiaal van het zwembad, maar ook over de accessoires, het juiste onderhoud en het gebruik. U kunt ervoor kiezen om online een polypropyleen zwembad te kopen, maar het is natuurlijk ook mogelijk om bij ons in de showroom langs te komen. Heeft u nog vragen of wilt u direct meer informatie over een polypropyleen zwembad? Neem contact met ons op via telefoonnummer: 0577 456040 of het contactformulier.

Wilt u meer weten over onze zwembaden? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer +31 (0) 577 456 040 of ons contactformulier.