Geen producten gevonden voor deze selectie.

Door de aanschaf van een zwembad met metalen frame, kunt u het gehele jaar genieten van het frisse water. U kunt de zwembaden ook gemakkelijk opbergen, of afdekken als nu er geen gebruik van maakt. Bij de eerste zonnestralen heeft u zwembad snel weer gebruiksklaar. De metalen zwembaden van Fonteyn worden standaard geleverd kwalitatieve omhulsing. Genieten van een metalen zwembad van Fonteyn doet u niet voor even, maar voor het gehele leven.

Iedere tuin is anders en ook uw smaak verschilt met die van een ander. Bij Fonteyn heeft u daarom de keuze uit veel verschillende metalen zwembaden in uiteenlopende prijscategorieën. Door dit brede aanbod beschikken wij altijd over het zwembad dat het best bij uw tuin past. Dit kunt u met eigen ogen ervaren in onze riante showroom waar vele metalen zwembaden inspirerend staan opgesteld. Om uit dit brede aanbod het beste metalen zwembad voor uw tuin te kunnen kiezen, kunt u altijd een beroep doen op één van onze gepassioneerde adviseurs. Zij kunnen u dankzij hun deskundigheid voorzien van een gericht advies, zodat u voortaan lekker ligt te dobberen in het zwembad van uw dromen, iedere zomer weer. Een zwembad met metalen frame aanschaffen doet u dus bij Fonteyn Outdoor Living Mall!

We produceren onze zwembaden strikt met de meest duurzame materialen van de beste kwaliteit, zodat onze klanten een zwembad kopen waar ze hun leven lang van kunnen genieten. Daarbij kunt u rekenen op de uitstekende service van Fonteyn, elke duik weer. Het is namelijk onze missie om u met onze producten te laten genieten, zowel vandaag als ieder andere dag.

Wilt u meer weten over onze metalen zwembaden? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer +31 (0) 577 456 040 of ons contactformulier.

Snel naar: