48 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren

48 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren

Mostviewed Products

Meer dan dertig houten sauna’s uitgestald.

In onze showroom van ruim 35.000 m2 staan al onze sauna’s groots uitgestald. Niet alleen onze houten sauna’s, maar ook onze saunakachels, sauna-accessoires en alle infrarood sauna’s worden hier gepresenteerd. Onze adviseurs staan elke werkdag voor u klaar, om al uw saunavragen te beantwoorden. Bij het kopen van een houten sauna komen veel vragen naar boven. U moet allereerst bedenken of u de sauna binnenshuis, of buitenshuis wil hebben. Daarnaast is het formaat van de sauna erg belangrijk, maar ook de verwarming. Wilt u bijvoorbeeld een kachel in uw sauna of infraroodstralers? Natuurlijk is ook het model van de sauna van belang. Gelukkig kunnen we binnenshuis vrijwel alle sauna’s inbouwen, mits er ruimte voor is.

Houten sauna’s, vakkundig & snel geleverd

Vrijwel alle sauna’s staan opslagen in onze opslagkelder van ruim 60.000 m3. Hierdoor kunnen wij grootschalig inkopen en dus scherpe prijzen hanteren. Daarnaast kunnen wij een snelle levering garanderen. Fonteyn verkoopt vrijwel alle bekende merken houten sauna’s. Onze sauna’s zijn ook uit te proberen in de showroom. Bel voor een afspraak en ervaar hoe het is om in een sauna te genieten.

Meer weten over onze houten sauna’s? Kom langs in onze showroom te Uddel. U kunt ook bellen met +31 (0) 577 456 040 of ons online contactformulier invullen.