Geen producten gevonden voor deze selectie.

Mostviewed Products

Gedoseerd en geregeld gebruik van de sunshower helpt om het vitamine D gehalte in uw lijf op een gezond niveau te brengen. Ook kan uw huid, bijvoorbeeld in de lente, geleidelijk wennen aan zonlicht. Wennen aan uv straling door middel van een zonnebank onder de douche is gezonder dan acute en lange blootstelling in één keer. Het resultaat van een geregeld bezoekje aan de sunshower? U voelt zich energieker en u krijgt een gezonde kleur.

De sunshower werkt met korte golf infraroodstraling waardoor het een ontspannend en pijnverlichtend effect heeft op u. Dit warme licht dringt tot diep in de huid door en zorgt voor een directe, aangename warmte waardoor de bloedvaten verwijden en schadelijke stoffen sneller worden afgevoerd. Hierdoor kunt u ervaren dat stijve spieren en gewrichten soepeler aanvoelen.

De sunshower prijs hangt af van uw wensen. Bij Fonteyn vindt u sunshowers van hoogwaardige kwaliteit in verschillende soorten, maten en merken. Onze medewerkers staan zes dagen per week voor u klaar. Laat u informeren en inspireren in de grootste Outdoor Living Mall van Europa!

Wilt u meer weten over onze sunshowers? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer +31 (0) 577 456 040 of ons contactformulier.

Snel naar: