65 Artikelen

Top 10
Filteren
per pagina
Top 10
Filteren

Hele jaar door plezier met kunststof tuinstoelen

Kunststof tuinstoelen zijn ideaal wanneer je tuinstoelen zoekt die zowel sterk als licht van gewicht zijn. Een ander groot voordeel van kunststof tuinstoelen is dat ze uitstekend bestand zijn tegen weersinvloeden. Je kunt ze gerust het hele jaar door buiten laten staan. Met kunststof tuinstoelen geniet je zonder zorgen van het buitenleven.

Veel keuze in kunststof tuinstoelen bij Fonteyn

Van modern tot industrieel of landelijk: geen enkele tuin is hetzelfde. Je wil natuurlijk dat je nieuwe tuinstoelen perfect bij de stijl van je tuin passen. Daarom kun je bij Fonteyn terecht voor kunststof tuinstoelen in een grote diversiteit aan stijlen en uitvoeringen. Of je nu houdt van klassiek, industrieel, landelijk of modern: voor elk type tuin heeft Fonteyn de perfect bijpassende kunststof tuinstoelen. Daarnaast zijn kunststof tuinstoelen bij Fonteyn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zoals stapelbare tuinstoelen, deze zijn erg handig op te bergen en nemen weinig ruimte in. Daarnaast kun je bij Fonteyn ook terecht voor verstelbare kunststof tuinstoelen, loungestoelen en nog veel meer.

De voordelen van kunststof tuinstoelen 

Op kunststof tuinstoelen kun je zorgeloos van het buitenleven genieten. Deze stoelen bieden namelijk veel voordelen:

Kunststof tuinstoelen koop je bij Fonteyn

Ben jij benieuwd naar het assortiment kunststof tuinstoelen van Fonteyn? Kijk op onze site en bestel de stoelen van je keuze eenvoudig en snel online. Maak je een account aan, dan kun je elke stap van je bestelling op de voet volgen. Wil je eerst inspiratie opdoen, of de kunststof tuinstoelen zelf zien en ervaren? Bezoek dan de showroom van Fonteyn in Uddel, op de Veluwe. Hier kun je de stoelen op je gemak bekijken en uitproberen. Heb je vragen, dan kun je deze direct stellen aan een adviseur. Je raakt er niet snel uitgekeken, want De Outdoor Living Mall van Fonteyn is de grootste van Europa.

Heb je vragen? Neem gerust contact op!

Ben jij op zoek naar kunststof tuinstoelen, heb je hier vragen over of andere vragen? Neem gerust contact met ons op. De adviseurs van Fonteyn staan voor je klaar. Bel naar 0577-456040 of vul het contactformulier in.