11 Artikelen

Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel
  • 1
  • 2
per pagina
Filteren

Barkrukken en barstoelen voor buiten

Barkrukken voor buiten zijn veel meer dan alleen de bekende, houten stoelen op hoge poten. Er zijn ontzettend veel soorten barstoelen. Hoogkwalitatieve merken als Hartman, SUNS, 4 Seasons Outdoor en Fonteyn ontwikkelen op basis van de laatste technieken, en met duurzame materialen, prachtige barkrukken. Gemaakt van materialen als kunststof, hout, RVS en wicker zijn de meeste barkrukjes goed bestand tegen weersinvloeden. Heb je geen zin om iedere avond met de barstoelen te slepen? Dan kun je ze in de zomerperiode probleemloos buiten laten staan. 

Barkrukjes met leuning voor extra comfort

Ben je op zoek naar barkrukjes met extra comfort? Dan kun je ervoor kiezen om barstoelen met leuningen te kopen. Zo zijn er niet alleen barkrukken voor buiten met een rugleuning, maar zijn ze zelfs met armleuningen verkrijgbaar. Ideaal toch voor een avondje borrelen tot in de late uurtjes? 

Hoe kies je de juiste hoogte barkruk? 

Wanneer je barkrukken voor buiten gaat kopen, is het belangrijk om te letten op de hoogte van de barkruk ten opzichte van de bar. Het blad van de bar moet ongeveer 25 tot 30 centimeter boven het zitvlak van de barkruk uitkomen. Let er daarbij ook op dat het blad van de bar niet dikker is dan 10 centimeter. Zo blijft er zeker genoeg beenruimte over wanneer je op de barstoel zit. 

Barkrukken voor buiten kopen bij Fonteyn

Bij Fonteyn kun je verschillende barkrukken voor buiten kopen. De barstoelen zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit voor een lange levensduur. Het assortiment van Fonteyn bevat vele soorten barkrukjes in uiteenlopende kleuren en designs. Neem een kijkje in de Fonteyn showroom in Uddel. Met maar liefst 35.000² beschikt Fonteyn over de grootste showroom met tuinmeubelen, tuinaccessoires en outdoorartikelen van Europa.  Liever online bestellen? Bestel eenvoudig barkrukken voor buiten via de webshop van Fonteyn. Vanuit onze enorme voorraadkelder levert Fonteyn razendsnel barstoelen en barkrukjes bij jou thuis.