104 Artikelen

Top 10
Filteren
per pagina
Top 10
Filteren

Aluminium tuinstoelen kent veel voordelen

Aluminium tuinstoelen zijn zowel sterk als licht van gewicht. Ideaal wanneer je tuinstoelen zoekt die je makkelijk kunt verplaatsen. Een ander groot voordeel van aluminium tuinstoelen is dat je ze het hele jaar buiten kunt laten staan. Aluminium is namelijk uitstekend bestand tegen weersinvloeden. Naast sterk is het materiaal ook duurzaam en roestvrij. Met aluminium tuinstoelen geniet je zorgeloos van het buitenleven. 

Veel keuze in aluminium tuinstoelen bij Fonteyn

Aluminium tuinstoelen zijn niet alleen sterk en praktisch, ze dragen ook bij aan een unieke en stijlvolle uitstraling van een tuin, terras, balkon of andere buitenruimte. Bij Fonteyn kun je terecht voor aluminium tuinstoelen in verschillende stijlen en uitvoeringen. Zo zijn er ook aluminium tuinstoelen gecombineerd met andere materialen. Bijvoorbeeld tuinstoelen met een aluminium frame en een zitgedeelte van hout of kunststof. Bij aluminium denk je al snel aan een grijze of zilverachtige kleur, maar aluminium tuinstoelen zijn in nog veel meer kleuren verkrijgbaar, zoals wit of zandkleur.

Aluminium tuinstoelen zijn onderhoudsvriendelijk

Sterk, licht en weerbestendig; dat zijn nog niet eens alle voordelen van aluminium tuinstoelen. Ze zijn namelijk ook nog eens makkelijk te onderhouden. Vrijwel altijd zijn tuinstoelen van aluminium bewerkt met een poedercoating. Deze beschermende laag zorgt ervoor dat de tuinstoelen niet roesten en dat vuil of regen ze niet aantasten. Het onderhouden van aluminium tuinstoelen gaat eenvoudig en kost niet veel tijd. Poets vlekken, bijvoorbeeld van opgespat regenwater, weg met een zachte doek en een sopje op basis van groene zeep of een ander mild schoonmaakmiddel. Om kalkvlekken te voorkomen, droog je de aluminium tuinstoelen na het schoonmaken goed af. Zo staan je tuinstoelen vervolgens weer te blinken in de zon.

Aluminium tuinstoelen koop je bij Fonteyn

Ben je benieuwd naar het assortiment aluminium tuinstoelen van Fonteyn? Kijk op onze site en bestel de stoelen van jouw keuze eenvoudig en snel online. Maak je een account aan, dan kun je elke stap van je bestelling op de voet volgen. Wil je eerst inspiratie opdoen, of de look and feel van aluminium tuinstoelen zelf ervaren? Bezoek dan de showroom van Fonteyn in Uddel, op de Veluwe. Hier kun je de stoelen op je gemak bekijken en uitproberen. Je raakt er niet snel uitgekeken, want de Outdoor Living Mall van Fonteyn is de grootste van Europa.

Heb je vragen over aluminium tuinstoelen? Neem contact op!

Ben jij op zoek naar aluminium tuinstoelen, heb je hier vragen over of andere vragen? Neem gerust contact op. De adviseurs van Fonteyn beantwoorden graag al je vragen. Bel naar 0577-456040 of vul ons contactformulier in.