1 Artikelen

Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel
per pagina
Filteren

Soorten hangstoelen

Een hangstoel in je tuin is een trend. Tegenwoordig zijn hangstoelen binnenshuis ook steeds vaker te zien. De hangstoelen van Fonteyn zijn zowel geschikt voor buiten als binnen. Een van de bekendste vormen is de egg hangstoel, de naam zegt het al. Het is een ovaal vorm stoel net als een ei. Fonteyn heeft verschillende vormen in het assortiment. De hangstoelen kunnen met een standaard komen, of met een bevestiging voor aan het plafond. Het is dan wel belangrijk dat het plafond hiervoor geschikt is. Als het plafond hiervoor niet bestendig is, kun je dus gemakkelijk voor de hangstoel met standaard gaan.

Materiaal van een hangstoel

Het materiaal van Fonteyn is duurzaam. De frames zijn gemaakt van aluminium en zijn daardoor stevig. Het zitvlak is gevlochten van wicker. De combinatie van de materialen zorgen voor een lange levensduur. Daarbij zijn de hangstoelen van Fonteyn weerbestendig en onderhoudsvriendelijk. De kussens zijn dik en daardoor is het een ultieme stoel om in te relaxen. Voor het langste plezier, is het aan te raden om de kussens overdekt en droog te bewaren. De hangstoel is comfortabel en speels doordat je erop kunt schommelen. Een kwalitatief goede stoel koop je bij Fonteyn.

Tips voor optimaal gebruik van je hangstoel

  • Leg de hangstoel vol met kussens en kleurrijke sierkussens (dit geeft een zomerse en uitnodigende look);
  • Laat een plant door de gevlochten wicker groeien;
  • Beschut de stoel op een warme dag van de zon door er een doek op te leggen.

Wil jij een sitjlvolle hangstoel kopen? Fonteyn staat voor je klaar met advies op maat. Kies uit een ruim assortiment en prikkel je creativiteit op in de Showroom in Uddel. Laat je inspireren!