JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Voor de beste gebruikerservaring, zorg ervoor dat javascript ingeschakeld is voor uw browser.
Fonteyn Meervelderweg 52 3888 NK Uddel
In de winter zetten we graag onze tanden in een lekker stuk gevuld vlees. Gevulde varkensfilet, bijvoorbeeld. Je hebt ze binnen twintig minuten op tafel.
Ingrediënten
Bereiding
Week de cocktailprikkers in een bak met koud water. Snijd de korstjes van het witte brood en verkruimel het brood boven een kom. Snijd de peterselie en bieslook fijn en voeg dit bij het brood. Meng hier de mosterd en roomkaas doorheen en breng het mengsel op smaak met peper en zout. Snijd de varkensfiletlapjes aan de zijkanten in en schep de roomkaasvulling erin. Sluit de filetlapjes af met een cocktailprikker
Strooi was peper over de gevulde filetlapjes en gril ze op de barbecue in 10 minuten (5 min. per kant) bruin en gaar. Bestrooi ze tot slot met zout en serveer.
Trek gekregen in meer heerlijke recepten? Bekijk dan onze recepten.