2e Pinksterdag

Geopend van 8.00 t/m 17.00 uur

  • Bezoek onze showroom voor heel veel tuininspiratie
  • Kinder Entertainment
  • Het grootste assortiment tuinartikelen
  • 35.000 m2 showroom
  • Maak kans op € 250 shoptegoed
Winactie - Schrijf je in!
Close
Goldens' Cast Iron

Firebox Divider

Specificaties

502840

8718734576440

Grills & Inzet

Goldens' Cast Iron

79,-
Voeg toe aan verlanglijst
Houdt u van perfect gegrild vlees? Dan mag de Firebox Divider niet ontbreken in uw assortiment. D...

Veelgestelde vragen over onze BBQ accessoires

Welke bbq accessoires zijn essentieel voor elke grillmaster?

Essentiële barbecue spullen voor elke grillmaster zijn onder andere een stevig grillrooster, een goede tang en een precisiethermometer. Voor gevorderde technieken kun je denken aan een rotisserie of een rookbox.

Welke kamado accessoires verbeteren de smaakbeleving?

Kamado accessoires zoals hittebestendige handschoenen, speciale rookhoutsoorten, een deflector steen voor indirect koken en een gietijzeren rooster voor grillstrepen kunnen de smaakbeleving aanzienlijk verbeteren.

Waarom kiezen voor een bbq accessoires set van Fonteyn?

Een bbq accessoires set van Fonteyn biedt gemak en efficiëntie, doordat deze vaak alle benodigde tools zoals tangen, spatels en borstels bevat. Deze sets zijn ideaal voor zowel beginners als gevorderden.

Bestel en verzend informatie

Stel je vraag

BBQ accessoires FAQ
Firebox Divider
0,-

Toegevoegd aan winkelwagen

Goldens' Cast Iron | Firebox Divider

Goldens' Cast Iron

Firebox Divider

0,-
Totaal

Selecteer opties

Specificaties

502840

8718734576440

Grills & Inzet

Goldens' Cast Iron

Product Omschrijving

Houdt u van perfect gegrild vlees? Dan mag de Firebox Divider niet ontbreken in uw assortiment. De Firebox Divider deelt de Firebox van uw barbecue in tweeën, zodat u in elke helft een verschillende hoeveelheid houtskool kunt plaatsen. Zo creëert u op uw rooster 2 verschillende zones met hun eigen temperatuur. Ideaal voor als u een stuk vlees eerst even goed wilt laten dichtschroeien door directe hitte, om vervolgens het vlees van binnen heerlijk mals en sappig te krijgen door het langzaam verder te laten garen boven veel lager vuur.