Geen producten gevonden voor deze selectie.

Mostviewed Products

Een waardevolle investering in jarenlang plezier en gezondheid!

Met een inbouwzwembad van Fonteyn investeert u in jarenlang plezier en dat in uw eigen tuin! Daarom zijn ook de details en afwerking heel belangrijk. Uw inbouwzwembad is natuurlijk echt af met mooie randstenen bij uw zwembad. Hiervoor hebben wij diverse materialen in ons assortiment, zoals bijvoorbeeld composiet vlonderplanken of zwembadrand stenen, maar ook boordstenen. Met de boordstenen van Fonteyn bij uw zwembad, maakt u het helemaal af!

Zwembad randstenen staan voor kwaliteit, veiligheid en een prachtige uitstraling van uw zwembad!

Zwembad randstenen zijn zo gemaakt dat het niet uitmaakt welke vorm uw zwembad heeft. De steen kan door de verschillende types en vormen in ons assortiment in allerlei stijlen gelegd worden, waardoor uw zwembad de perfecte afwerking krijgt. De boordstenen voor uw zwembad kunnen altijd naar uw smaak worden geleverd.

Met de zwembadrandstenen van Fonteyn zorgt u voor een duurzame en mooie uitstraling van uw zwembadrand. De randstenen zijn gemaakt van honderd procent hardsteen van een hoge kwaliteit, waardoor de stenen lang mooi blijven en u er lang plezier van heeft. Door de rond afgewerkte neus van de zwembadrand stenen heeft u een egale afwerking van uw zwembadrand. Dit zorgt er samen met het gevlamde en grof geschuurde oppervlak voor dat u veilig van uw zwembad kunt genieten.

Scherpe prijzen en uit voorraad leverbaar!

Fonteyn koopt de zwembad randstenen zelf per container in, waardoor wij een grote voorraad hebben. Door de korte lijnen met de leverancier en de containermatige inkoop leveren wij een goede prijs/kwaliteitverhouding en zijn de zwembad randstenen uit voorraad leverbaar, waardoor u er snel plezier van heeft.