1 Artikelen

Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel
per pagina
Filteren

Ruim aanbod plungepools

De plunge pool is een compact bad om in te plonsen en relaxen dat wordt ingebouwd in de grond. Een plunge pool is dus kleiner dan een traditioneel zwembad, maar qua bouw vergelijkbaar met een traditioneel inbouwzwembad. Wanneer je opzoek bent naar een compact bad waar je jarenlang plezier van kunt hebben, dan is de plunge pool een perfecte keuze. Bij Fonteyn vind je een ruim assortiment plungepools van diverse bekende merken, zoals Bestway, maar ook van ons eigen merk. Ook wat betreft het budget en het formaat zijn er verschillende mogelijkheden. Maak gebruik van onze handige filters en vind de perfecte plunge pool voor bij jou in de tuin. Liever een plunge pool op maat gemaakt? Ook dat is bij Fonteyn mogelijk.

De voordelen van een plungepool bij Fonteyn

Benieuwd naar de voordelen van een plungepool? Wij hebben ze hieronder voor je opgesomd:

  • Snel op de juiste temperatuur: Door het compacte formaat van de plungepool is het water snel op de gewenste temperatuur. Met het gebruik van een warmtepomp, of een andere verwarmingstechniek, kun je het water snel en eenvoudig opwarmen. Zo kun je de plungepool het hele jaar door gebruiken!
  • Geen verlies van kostbare tuinoppervlakte: Een plunge pool is kleiner van formaat en neemt dus minder ruimte in beslag dan een groot zwembad. Maar een slim afdeksysteem, zoals een afdekvlonder, sluit je het bad zelfs volledig af als je hem niet gebruikt, zodat je er met gemak op kunt staan, eten of loungen.
  • Lagere energiekosten: Een klein bad heeft logischerwijs minder waterinhoud nodig. Hierdoor verbruikt de techniek eromheen, zoals de zwambadpomp of de zwembad warmtepomp, minder energie.
  • Gemaakt van duurzame materialen: Veel plungepools van Fonteyn worden gemaakt van Polypropyleen. Polypropyleen is de meest milieuvriendelijke kunststof! Polypropyleen breekt namelijk niet af in de natuur en is 100% recyclebaar.
  • Minder onderhoud: Door het compacte formaat vraagt de plungepool qua onderhoud minder werk dan een zwembad met grotere afmetingen, waardoor je weer lekker snel kunt ontspannen
  • Op maat gemaakt: U kunt bij Fonteyn zelf bepalen wat de afmetingen worden en waar een trapje en/of plage (plateau) geplaatst worden.

Plungepool kopen bij Fonteyn?

Jouw of jullie zomer comfortabel maken met een plungepool? Bij Fonteyn vind je alle tuin specialiteiten onder één dak, zowel in de webshop als in onze showroom. Onze medewerkers helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Goede service verlenen is erg belangrijk voor ons. Neem een kijkje in de webshop of kom langs in Europa’s grootste Outdoor Living Mall!