5 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren

5 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren

Met de veranda screens van Fonteyn geniet u het hele jaar door van uw tuin. Onze veranda screens voorzien uw overkapping in een handomdraai van meer beschutting, dankzij de handige ritssluitingen waarmee u uw veranda volledig kunt afsluiten. Hierdoor kunt u genieten van zowel een open overkapping, als van een afgesloten overdekking voor als het mooie weer plotseling omslaat. De veranda screens worden tot op de millimeter nauwkeurig op maat geleverd, zodat ze geschikt zijn voor iedere overkapping. Hoewel de veranda screens los verkrijgbaar zijn, heeft u ook de mogelijkheid om er een passende overkapping bij aan te schaffen als u hier nog niet over beschikt.

Bij Fonteyn heeft u de keuze uit veel verschillende veranda screens. Al onze overkappingen met opritsbare screens staan breed uitgestald in onze riante showroom van maar liefst 35.000 m2. Onze adviseurs geven u graag een inspirerende rondleiding langs alle mogelijkheden. U kunt daarnaast altijd een beroep doen op hun expertise als u twijfelt over welke screens het best bij uw tuin passen. Door de ruimte van onze outdoor living mall kunnen we uw screens direct uit voorraad leveren, zodat u er binnen een mum van tijd van kunt genieten.

Doordat we bij Fonteyn werken met enkel duurzame materialen, zijn de veranda screens van Fonteyn van hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor beschutten ze u ieder jaar weer van regen en wind, waardoor u blijvend van onze screens geniet. U kunt daarnaast altijd een beroep doen op onze uitstekende service. Wij staan te allen tijde tot uw dienst als u ons nodig heeft, jaar in jaar uit.

Bekijk al onze mogelijkheden in onze webshop of laat u inspireren in de showroom van Fonteyn in Uddel.

Snel naar: