21 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren

21 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren

Mostviewed Products

Bij een terrasoverkapping met lamellen is dat het dak te verstellen. U kunt het dak open en dicht doen. Als het regent doet u de lamellen dicht, zodat u droog zit. Een lamellen terrasoverkapping maakt het mogelijk om in alle weersomstandigheden buiten te zitten. Mocht de zon net even te fel schijnen, kunt u de lamellen dicht doen, maar alsnog genieten van een heerlijk briesje. U regelt de lichtinval helemaal zelf.

De lamellen overkappingen van Fonteyn hebben een lange levensduur en zijn uitstekend van kwaliteit. Ze zijn voorzien van een geïntegreerde dakgoot, wat zorgt voor een goede afwatering als het heeft geregend. De lamellen zijn handmatig te verstellen waardoor de overkapping meerdere behoeften kan vervullen.

Als u een lamellen overkapping wilt kopen bent u bij Fonteyn aan het perfecte adres. Komt u langs in Europa’s grootste Outdoor Living Mall? Wij staan zes dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van het beste advies. Vanuit onze ondergrondse opslag van ruim 60.000 m3 kunnen wij onze lamellen overkappingen vrijwel altijd direct uit voorraad leveren.

Wilt u meer weten over onze lamellen overkappingen? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer +31 (0) 577 456 040 of ons contactformulier.

Snel naar: