27 Artikelen

Top 10
Filteren
per pagina
Top 10
Filteren

Wicker tuinset: duurzaam

Wicker tuinsets voor je tuin, terras of balkon koop je bij Fonteyn. Bezoek Europa’s grootste tuinmeubelen showroom en laat je inspireren door 3500 m2 aan tuinmeubelen. Ook alle tuinsets van wicker vind je hier. Wicker is een kunststof vlechtwerk. Bij de meeste tuinsets is dit materiaal om een aluminium frame heen gevlochten, wat een duurzame set oplevert met een mooie uitstraling. Wicker lijkt op rotan en geeft een meubel dezelfde moderne, stijlvolle look, zonder de bewerkelijkheid van echt rotan. Een wicker tuinset is dus de ideale plek om een heel zomerseizoen lang te genieten van je tuin!

Soorten wicker tuinsets

Wicker tuinsets zijn weliswaar allemaal van hetzelfde materiaal vervaardigd, toch is er veel keuze in stijlen en soorten. Er zijn tuinsets van wicker met een ronde, rechthoekige of zelfs triangelvormige tafel. Je kunt kiezen uit een reguliere set of een hogere barset. En dan zijn er ook nog verschillende kleuren, zoals wit, grijs of bruin. Tot slot wordt bij sommige sets het wicker aangevuld met andere materialen, wat elke wicker tuinset een unieke uitstraling geeft. Van klassiek tot modern, voor elke buitenruimte is er een prachtig passende set te vinden.

Tuinset wicker zitplaatsen

Heb je een kleine tuin of een smal balkon? Schaf dan een tuinset van wicker aan als zitplek voor twee personen. Twee heerlijk comfortabele stoelen en een tafel, meer heb je niet nodig om samen te genieten van een kopje koffie in de zon. Zoek je een wicker tuinset voor het hele gezin? Dan zijn de sets in het assortiment met bijvoorbeeld vier of zes zitplaatsen een passende optie. Het is zelfs mogelijk om een te kiezen voor een set met verstelbare stoelen, voor maximaal comfort. En wil je echt uitpakken? Bij Fonteyn vind je zelfs tuinsets voor acht personen. Er staat je dus ook niets meer in de weg om een buurtbarbecue of WK-avond in je tuin te organiseren!

Wicker tuinset bestellen

Bestel je wicker tuinset direct online! Via je klantaccount volg je je bestelling, van aankoop tot levering. Heb je nog vragen? Bel of mail dan met Fonteyn om snel antwoord te krijgen. Je kunt natuurlijk ook eerst een bezoek brengen aan de grote showroom in Uddel. Hier helpen de specialisten en adviseurs je met alle kwesties omtrent je tuinmeubilair. Ook zijn alle tuinsets hier uitgestald. Ga dus rustig ‘proefzitten’ om tot de allerbeste keuze te komen en binnenkort te genieten van je eigen wicker tuinset!