Geen producten gevonden voor deze selectie.

Sfeer en comfort met tuinkussens

Wanneer je een tuinset koopt, worden er niet altijd tuinkussens meegeleverd. Wil je extra comfortabel genieten in je eigen tuin? Dan adviseert Fonteyn om tuinkussens te kopen. Tuinstoelkussens reguleren warmte vaak beter dan de meubels zelf. Zo voelt een tuinkussen in de felle zon meestal wat koeler aan dan het tuinmeubilair. Ook houden tuinkussens de warmte juist langer vast; prettig wanneer het in ‘s avonds afkoelt! Dankzij hun warmteregulerende eigenschap zorgen tuinkussens voor extra comfort. Daarnaast zit een kussen natuurlijk altijd prettiger en zachter dan een harde stoel of bank. Tot slot geven tuinstoelkussens je loungeset een sfeervolle, uitnodigende en zelfs luxe uitstraling. Doordat er tuinkussens in vele soorten, maten, motieven en kleuren verkrijgbaar zijn, geef je jouw tuinset daarmee een persoonlijk tintje.

Kortom, de voordelen van tuinkussens op een rijtje:

  • Extra zitcomfort 
  • Warmteregulerende eigenschappen
  • Sfeervolle, luxe uitstraling 
  • Geeft persoonlijk tintje aan de tuinmeubels 

Ruim aanbod tuinstoelkussens

Wil je tuinkussens kopen? Bij Fonteyn vind je een ruim assortiment van verschillende soorten tuinstoelkussens. Van sierkussen tot rolkussen, van zitkussen tot rugkussen en een kussen voor je voetenbankje. Fonteyn verkoopt tuinkussens in vele soorten, maten en kleuren. Weet je niet hoe je die grote tuinstoelkussens allemaal moet opbergen? Geen probleem! Fonteyn verkoopt handige kussentassen. Een kussentas is een veilige, waterafstotende en ademende opbergplaats voor alle loungesetkussens. Zo bewaar je de kussens eenvoudig op één plek. 

Bezoek de enorme showroom van Fonteyn voor tuinkussens

Tuinstoelkussen bieden extra zitcomfort voor je tuinset. Bij Fonteyn kunnen we ons heel goed voorstellen dat je daarom graag wilt voelen welk tuinkussen je koopt. Met 35.000 m² beschikt Fonteyn in Uddel over Europa’s grootste showroom op het gebied van outdoorartikelen. Wil je graag meer weten over welke tuinkussens het beste passen bij jouw tuinmeubels? De deskundige adviseurs van Fonteyn vertellen je graag alles over het juiste tuinkussen. Maak een afspraak met een adviseur en neem een kijkje in de showroom in Uddel. 

Direct online tuinstoelkussens kopen 

Heb je al mooie tuinstoelkussens op het oog voor je tuinset? Bestel dan direct jouw perfecte tuinkussen in de Fonteyn webshop. Dankzij de enorme voorraadkelder zorgt Fonteyn voor een snelle levering. Voor je het weet zit je comfortabel te genieten in je tuin!