149 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren

149 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren

Naast dat natuurlijke elementen erg mooi staan in uw tuin, brengt het warmte en gezelligheid met zich mee. Hout is veelzijdig en is verkrijgbaar in verschillende soorten, kleuren, structuren en diktes. Ook niet geheel onbelangrijk: hout behoudt haar natuurlijke koele temperatuur in de zon en droogt snel na een regenbui. Hout is een stevig en zwaar materiaal dat bij goed onderhoud jarenlang meegaat.

Om uw houten tuinmeubelen in goede conditie te houden is het belangrijk ze goed te verzorgen. Hout is een materiaalsoort dat onderhoud verdient, het is tenslotte een natuurlijk product. Maar iedere houtsoort vraagt om een andere aanpak van onderhouden. Laat u bij aanschaf van houten tuinmeubelen daarom altijd goed adviseren over hoe u dit het best kunt doen.

Wilt u houten tuinstoelen of andere tuinmeubelen kopen? De experts van Fonteyn helpen u heel graag bij het maken van de juiste keuze. In Europa’s grootste outdoor living mall hebben wij alle tuin specialiteiten onder één dak. Shop online of kom langs in ons inspiratiecentrum van 35.000 vierkante meter en laat u informeren én inspireren!

Wilt u meer weten over onze houten tuinmeubels? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer +31 (0) 577 456 040 of ons contactformulier.

Snel naar: