46 Artikelen

Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel
per pagina
Filteren

Een spa onderhouden met de spa accessoires van Fonteyn

Onderhoud is een belangrijk onderdeel voor een lange levensduur van de spa. Dit betekent dat de filters op zijn tijd vervangen moeten worden en er bijvoorbeeld wat chloor toegevoegd moet worden. Dit alles is maar een kleinigheidje met de spa accessoires van Fonteyn.Fonteyn heeft een groot assortiment aan spa accessoires. Of je nu op zoek bent naar een filter die alle viezigheid uit jouw spa houdt of middeltjes om de waterkwaliteit optimaal te houden: Fonteyn heeft het.

Spa accessoires kopen?

Onze spa accessoires kun je eenvoudig via de webshop kopen. Wil je de spa accessoires liever vanuit onze winkel kopen? Neem vooral een kijkje in de 35.000m2 grote showroom van Fonteyn. Hier vind je alle spa accessoires die je nodig hebt om jouw spa perfect te kunnen onderhouden. Het toegewijde Fonteyn-team staat hier klaar om jou te voorzien van de beste adviezen en natuurlijk een lekker kopje koffie.

Meer weten over spa accessoires?

Wil je meer weten over onze spa accessoires? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer +31 (0) 577 456 040 of ons contactformulier.