Het water in uw spa of jacuzzi heeft een temperatuur van ongeveer 38°C. Hier voelt u, uw vrienden en familie, maar ook de bacteriën zich als een vis in het water. Het is belangrijk dat de vervuiling die veroorzaakt wordt door bijvoorbeeld vieze voeten, uit het water wordt gefilterd. Dit allemaal om het water kwalitatief goed te houden. Zo gaat het water voor een langere tijd mee en hoeft u de spa minder vaak opnieuw te vullen.

Om optimaal zijn werk te kunnen doen, moet de spa filter zelf ook gereinigd worden. Het is daarom aan te raden om (het liefst) na ieder gebruik, maar minimaal om de 1 á 2 weken te checken of het filter niet verstopt is geraakt. Zo voorkomt u onder andere dat er stank vrij komt. Is dit wel het geval? Dan kunt u het filter handmatig reinigen.

Een filter voor de jacuzzi of voor uw spa is scherp geprijsd bij Fonteyn. Graag verwelkomen wij u in onze showroom, waar u meer dan 1000 producten kunt vinden. Onze medewerkers staan zes dagen per week voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Goede service verlenen staat bij Fonteyn op nummer één.

Wilt u meer weten over onze spa filters? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer +31 (0) 577 456 040 of ons contactformulier.