Passion

Aroma, Coconut Lemon

€ 11,95
Eigenschappen: Fris en kalmerend. Spa Aroma Therapie is een speciaal ontwikkelde aromatherapie vo...
  schrijf je eigen vraag

  Verzenden & Retourneren

  bij Fonteyn

  Verzenden

  Zodra u een bestelling heeft geplaatst, doen wij er bij Fonteyn alles aan om het product zo spoedig mogelijk te leveren. Gaat dit om een product wat via UPS wordt verstuurd en wat bij ons op voorraad ligt, dan duurt dit vaak maximaal enkele werkdagen.

  Mocht u toch nog meer een vraag blijven zitten over uw levering? Neem dan direct contact met ons op via onze klantenservice! U kunt ons bellen via 0577 – 456040 (alleen geopend tijdens werkdagen & kantooruren).

  Verzending naar het buitenland is ook mogelijk bij Fonteyn. Hier geldt vaak wel een meerprijs voor en deze prijs verschilt per product en per levering. U kunt dit overleggen met de adviseur.

  Retourneren

  Mocht het product toch niet helemaal naar wens zijn, of wilt u het product retourneren, dan is dit vaak mogelijk bij Fonteyn. Er zijn natuurlijk uitzonderingen. Om het product te retourneren dient het in de originele verpakking te zitten en moet het product onbeschadigd zijn.

  U kunt uw retourmelding aangeven bij de adviseur die u geholpen heeft, of via onze klantenservice. Zij zullen er vervolgens alles aan doen om u zo snel en passend mogelijk van dienst te zijn.

  Voor het retourneren of het bespreken van een probleem met uw product, vragen wij altijd om een ordernummer, uw naam en adresgegevens, een beschrijving van het probleem en enkele foto’s. Hiermee kunnen wij u zo spoedig mogelijk van dienst zijn.

  Schrijf uw eigen review
  U plaatst een review over:Passion | Aroma, Coconut Lemon
  Uw waardering
  • Alle producten zijn te bekijken in onze showroom
  • Grootste inspirerende showroom van Europa
  • Met 25 jaar expertise geven wij u deskundig advies
  • Alle producten zijn te bekijken in onze showroom
  • Grootste inspirerende showroom van Europa
  • Met 25 jaar expertise geven wij u deskundig advies
  Kortingsaanvraag
  Benieuwd naar hoeveel korting je momenteel kan krijgen op onze producten? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

  Specificaties

  € 11,95

  151041

  Passion

  Vergelijkbare producten
  Passion | Aroma, Coconut Lemon
  € 11,95
  Europa's Grootste outdoor living mall