Geen producten gevonden voor deze selectie.

Mostviewed Products

Alles is mogelijk met een Boretti buitenkeuken

U kunt een buitenkeuken van Boretti vergelijken met een barbecue of gasgrill. De Boretti buitenkeuken heeft daarnaast nog veel meer mogelijkheden. U kunt op dit fornuis namelijk gemakkelijk buiten grillen, bakken en koken. Daarnaast is de Boretti buitenkeuken voorzien van een deksel, zodat u hem ook kunt gebruiken als oven. U kunt een volledig driegangendiner klaarmaken op een Boretti buitenkeuken. Inspiratie nodig? Bekijk dan eens ons barbecueblog!

Genieten met een Boretti buitenkeuken

Buiten koken is de laatste jaren steeds populairder geworden. De buitenkeukens van Boretti zijn daar op aangepast. Naast een strak design staan de buitenkeukens van Boretti garant voor zeer gevarieerde maaltijden. Verschillende gerechten tegelijkertijd bereiden is namelijk goed mogelijk! Een Boretti buitenkeuken ziet er dus niet alleen maar fraai uit, hij is ook perfect om uitgebreid mee te koken. Met de buitenkeukens van Boretti geniet je nog eens culinair! Naast Boretti verkoopt Fonteyn natuurlijk ook Weber, Grandhall en Gardeco producten. 

De gebruiksvriendelijke buitenkeuken van Boretti

Een Boretti buitenkeuken is makkelijk te bedienen. U ontsteekt de gasbrander met een druk op de knop en het koken kan beginnen. Hebt u de mogelijkheid om de Boretti buitenkeuken onder een veranda of tuinhuis te plaatsen? Dan ervaart u de voordelen van het buiten koken in alle seizoenen.

Een luxe Boretti buitenkeuken koopt u voordelig bij Fonteyn. In onze showroom bij Fonteyn Outdoor Living Mall staat een groot aantal Boretti buitenkeukens opgesteld, zodat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden. Daarnaast staan wij bekend om onze snelle en betrouwbare levering. Zo kunt u direct aan de slag! Wilt u meer informatie? Onze medewerkers staan elke werkdag voor u klaar om u van desgewenst advies te voorzien! Wacht niet langer en start met genieten.

Hebt u nog vragen of wilt u meer informatie over onze buitenkeukens? Bel ons gerust op telefoonnummer +31 (0) 577 456 040.