1417 Artikelen

Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel
per pagina
Filteren

Een houten tuinhuis maakt iedere buitenruimte compleet

Er zijn maar weinig manieren om je tuin zo’n stijlvolle upgrade te geven als met een houten tuinhuis. Een houten tuinhuis is niet alleen praktisch door de vele toepassingsmogelijkheden, het staat ook nog eens prachtig en draagt bij aan een natuurlijke en gezellige sfeer in je tuin. Bij Fonteyn kun je terecht voor een enorme keuze aan houten tuinhuizen, in diverse afmetingen, kleuren en houtsoorten. Daar zit vast het tuinhuis bij dat perfect in jouw tuin past.

Verschillende soorten houten tuinhuizen

Fonteyn biedt een breed assortiment tuinhuizen van hout. We noemen de twee meest voorkomende en populaire houtsoorten:

Bestel jouw houten tuinhuis direct online of kom langs 

Bekijk het complete assortiment online, en bestel direct het houten tuinhuis van je dromen thuis vanaf de bank of vanuit je luie stoel. Of kom naar de sfeervolle showroom van Fonteyn in Uddel, de grootste van Europa! Op 35.000 m2 kun je hier op je gemak de tuinhuizen en onze andere outdoor producten bewonderen. Heb je vragen, dan kun je ze stellen aan de deskundige medewerkers die er rondlopen en je graag te woord staan. Wil je uitgebreider advies, maak dan een afspraak voor een adviesgesprek.

Neem contact op

Wil jij een houten tuinhuis kopen of heb je hier vragen over? Of wil je een adviesgesprek inplannen? Neem contact op! Onze deskundige adviseurs helpen je graag. Bel naar 0577 456040 of vul ons contactformulier in.