46 Artikelen

Top 10
Filteren
per pagina
Top 10
Filteren

De zwembaden expert van Nederland - Fonteyn

Zoek je een zwembad voor in de achtertuin of juist een luxe bad voor binnen? Bij Fonteyn hebben wij het allemaal! Wij zijn dé zwembaden expert van Nederland. Van opzetzwembaden tot grote inbouw zwembaden: voor iedere wens en voor ieder budget hebben wij een geschikte toepassing. Je vindt onze zwembaden online of in onze fysieke showroom van meer dan 35.000 m2. Daar hebben wij onze zwembaden groots gepresenteerd in diverse sferen, waardoor je altijd kunt ervaren of jouw favoriet echt bij je past. Wil je onze zwembaden uitproberen? Dat kan. Bij Fonteyn kun je de zwembaden vooraf testen, zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt.

Zwembaden in alle soorten en maten!

Wil je een zwembad kopen maar heb je nog geen idee waar je uit kunt kiezen? Heb je nog twijfels over welk type het moet zijn? Wij bieden een ruim assortiment zwembaden, zodat iedereen een variant vindt die bij hem of haar past. Investeren in een zwembad vergt het een en ander aan uitzoekwerk en het is een investering waar je over na wilt denken. Als je een zwembad koopt wil je geen twijfels meer hebben. Onze experts staan daarom 6 dagen per week klaar om je daarbij te helpen. Zowel online als in onze showroom.

De grootste zwembaden winkel van Europa

Wat ons groot heeft gemaakt als zwembad leverancier, is ons diverse aanbod en onze enorme voorraad. Je zult versteld staan van het aantal en de soorten zwembaden die wij klaar hebben staan. Bij ons kun je zowel in de fysieke winkel als in onze online shop op je gemak een zwembad kiezen dat precies past bij jouw wensen, budget en het soort gebruik.

Een zwembad kopen dat bij jou past

Wij leveren diverse zwembaden die aansluiting vinden op verschillende wensen en behoeften. Denk hierbij aan een zwembad voor snel gebruik die weer op te bergen zijn, of zwembaden voor permanente plaatsing waar je je hele leven lang plezier van hebt. Heb je speciale wensen op het gebied van formaat? Wij kunnen het zwembad op maat laten maken, waardoor hij perfect in jouw tuin of huis past.

De zwembaden direct geleverd!

Eén van onze zwembaden kopen en daar gelijk van genieten? Die wens begrijpen wij bij Fonteyn maar al te goed. Wij leveren de zwembaden vrijwel direct uit onze eigen enorme voorraadkelder, ongeacht het formaat en type zwembad. Door de snellere levering kun je al snel van jouw zwembad genieten. Wil je meer weten over onze zwembaden? Neem dan contact op via ons telefoonnummer +31 (0) 577 456 040 of ga naar ons contactformulier.