Zwemspa Aquatic 6

€39390,- 36490,- Je bespaart €2900,-

Product Omschrijving

Zwemspa Aquatic 6 Passion Spas Sport Collection. Onze grootste zwemspa the Aqutic 6, een 8 met...

€ 39.390,00

100018

780 cm

228 cm

155 cm

4 Persoons

Ja

Meervoudig Gelaagd

Ja

N.V.T.

Ja

2 Zitplaatsen en 2 Lounges

50 Actieve Hydrotherapie Jets

54

4 Turbo Swimjets

Meerdere Luchttoevoer Bedieningen

N.V.T.

Nee

Ja

4

Programmeerbaar Filtratiesysteem

Balboa

Nee

N.V.T.

Nee

Nee

Nee

3,0 HP

3,0 HP

3,0 HP

Circulatiepomp

N.V.T.

N.V.T.

N.V.T.

N.V.T.

Vier enkele Filters

Balboa

3,0 KW

19650 Liter

1650 kg

21300 kg

Dubbele Thermische Isolatie

380 V / 3 x 20 Amp

8718734574040

Passion

schrijf je eigen vraag

Verzenden & Retourneren

bij Fonteyn

Verzenden

Zodra u een bestelling heeft geplaatst, doen wij er bij Fonteyn alles aan om het product zo spoedig mogelijk te leveren. Gaat dit om een product wat via UPS wordt verstuurd en wat bij ons op voorraad ligt, dan duurt dit vaak maximaal enkele werkdagen.

Bij grotere producten, zoals een tuinhuis of een spabad, wordt er contact met u opgenomen over de levering van het product. Dit wordt altijd in samenspraak met u gedaan, zodat wij niet voor een dichte deur komen te staan.
Leveringen via transporteur Van Veldhuizen kunnen bekeken worden op www.mijnbezorgtijd.nl. Dit wordt vaak de avond voor de levering bijgewerkt. Hierbij krijgt u een tijdsindicatie van de levertijd, zodat u weet wanneer u uw pakket kunt verwachten.

Mocht u toch nog meer een vraag blijven zitten over uw levering? Neem dan direct contact met ons op via onze klantenservice! U kunt ons bellen via 0577 – 456040 (alleen geopend tijdens werkdagen & kantooruren).

Verzending naar het buitenland is ook mogelijk bij Fonteyn. Hier geldt vaak wel een meerprijs voor en deze prijs verschilt per product en per levering. U kunt dit overleggen met de adviseur.

Retourneren

Mocht het product toch niet helemaal naar wens zijn, of wilt u het product retourneren, dan is dit vaak mogelijk bij Fonteyn. Er zijn natuurlijk uitzonderingen. Om het product te retourneren dient het in de originele verpakking te zitten en moet het product onbeschadigd zijn.

U kunt uw retourmelding aangeven bij de adviseur die u geholpen heeft, of via onze klantenservice. Zij zullen er vervolgens alles aan doen om u zo snel en passend mogelijk van dienst te zijn.

Voor het retourneren of het bespreken van een probleem met uw product, vragen wij altijd om een ordernummer, uw naam en adresgegevens, een beschrijving van het probleem en enkele foto’s. Hiermee kunnen wij u zo spoedig mogelijk van dienst zijn.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Zwemspa Aquatic 6
Uw waardering
  • Alle producten zijn te bekijken in onze showroom
  • Grootste inspirerende showroom van Europa
  • Met 25 jaar expertise geven wij u deskundig advies

Zwemspa Aquatic 6 |
€39390,- 36490,- Je bespaart €2900,-
Europa's Grootste outdoor living mall