Zwembad stofzuiger

Zwembad stofzuiger
Ontdek onze showroom Film showroom Virtuele tour

14 Artikel(en)

per pagina

14 Artikel(en)

per pagina

Een schoon zwembad met een robot? Voor iedere zwembadbodem is er wel een te vinden bij Fonteyn. Europa’s grootste showroom bezit het breedste assortiment zwembadrobots: er staan vele zwembaden opgesteld waar je de zwembadrobot aan het werk kunt zien. Er is een gunstige variatie voor verschillende soorten baden, waaronder die met liners en polyester. Een Zwembad stofzuiger reinigt de bodem en sommige exemplaren maken zelfs de randen van het bad voor je schoon. Het resultaat: snel en efficiënt helder en zuiver water. Bovendien kun je zelf ontdekken op welke punten de ene zwembad robot van de ander verschilt. Kom gerust langs om alle opties te bekijken.

Kies de zwembadrobot die bij jou past

De zwembad stofzuiger kenmerkt zich door de hoge kwaliteit, uiterst nauwkeurige reiniging en het gebruiksgemak.
Zwembaden zijn er in vele maten en materialen. Hierdoor zijn er heel veel verschillende mogelijkheden en zwembad stofzuigers. Omdat ieder type zwembad een andere zwembad stofzuiger nodig heeft, is het belangrijk om het type zwembadrobot aan te schaffen dat past bij jouw zwembad. Fonteyn staat bekend om haar grote aanbod zwembad robots.

Daarom is het een goed idee om deskundige adviseurs aan te spreken voor een advies op maat over uw zwembadrobot. Zij staan zes dagen in de week voor je klaar bij Fonteyn om al je vragen te beantwoorden. Als je bij Fonteyn op zoek gaat maakt het niet uit of je een inbouw- of opbouwzwembad hebt; er is altijd een geschikte zwembad stofzuiger op voorraad. Je hebt de keuze uit de volgende merken: Dolphin, Tiger Shark, AquaVac, Smartkleen, Potrac QC en Drakbot.  Maar ook een gehele serie eigen merk zwembad stofzuigers, welke uitblinken in kwaliteit en prijs.

Snel gebruik maken van jouw zwembad stofzuiger

Heb je de zwembad stofzuiger gevonden die aan jouw wensen voldoet? Dan kun je die vaak meteen meenemen. Het is uiteraard ook mogelijk om de bestelling voor een stofzuiger in je zwembad via deze pagina te plaatsen. Fonteyn levert snel. Voor je het weet kun je heerlijk genieten van jouw schone, stralende zwembad.  


Wil je meer weten over de zwembad stofzuigers van Fonteyn of heb je tips nodig over het onderhoud van je zwembad? Je kunt ook telefonisch contact opnemen via 0577 45 60 40. Of vul het contactformulier in en ontvang een offerte van ons, voor uw zwembad stofzuiger. 

Buitengewoon genieten!
Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal