18 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren

18 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren

Mostviewed Products

Genieten van gezond water met ons zwembad chloor

Het gebruik van zwembad chloor is noodzakelijk om uw zwembad fris en hygiënisch te houden. Helder en fris water ziet er niet alleen goed uit, maar nodigt ook gelijk uit om een frisse duik te nemen. Met ons zwembad chloor kunt u samen met vrienden en familie genieten van schoon water. Hiervoor heeft Fonteyn diverse soorten zwembad chloor.

Ruim aanbod zwembad chloor

Er zijn verschillende manieren om een zwembad schoon te houden met chloor. Onze adviseurs kunnen u in onze showroom helpen aan het product dat in uw situatie het meest effectief is voor uw zwembad. Daarnaast leggen we graag uit hoe u de chloor het best aan het water in uw zwembad kunt toevoegen opdat u weer volop kunt genieten van uw zwembad. Zwembad chloor wordt over het algemeen toegevoegd als tablet, maar het kan ook in het filter verwerkt worden, of vloeibaar worden toegevoegd. Voor verdere uitleg bent u van harte welkom in onze showroom, we zijn u graag van dienst.

Waarom het zwembad chloor van Fonteyn?

Dankzij onze jarenlange ervaring met allerlei soorten zwembaden, weten we bij Fonteyn hoe u het meest uit uw eigen zwembad kunt halen. Ons zwembad chloor assortiment is hierop afgestemd zodat we u voor elke situatie een passend product kunnen aanbieden. U kunt hierbij rekenen op een uitstekende service. Per slot van rekening is het voor ons het allerbelangrijkste dat u blijvend kunt genieten van een lekkere, schone duik in uw zwembad. Wij hebben alle chloorsoorten vast op voorraad liggen. Daardoor kunt u, vrijwel altijd, uw zwembad chloortabletten gelijk mee naar huis nemen. 

Bekijk al onze zwembad chloorproducten in onze webshop of laat u inspireren in de showroom van Fonteyn in Uddel.