5 Artikelen

Top 10
Filteren
per pagina
Top 10
Filteren

Op warme zomerdagen zoeken we allemaal wel eens naar verkoeling in de vorm van een heerlijke duik in het zwembad. Wie de luxe heeft van een eigen zwembad in de tuin, dient dit zwembad wel de juiste verzorging te geven, opdat er keer op keer weer van genoten kan worden. Onze zwembad accessoires bieden hiervoor uitkomst. Met ons brede aanbod van onder andere filters, afdekzeilen en heaters houdt u het zwemwater in uw zwembad mooi schoon en op aangename temperatuur tijdens de wat koudere dagen. Bovendien stapt u met één van onze douches zelf ook fris en fruitig in het zwembad. Met onze accessoires wordt het pas echt genieten in uw zwembad.

In onze riante showroom van maar liefst 35.000 m2 hebben we veel van onze zwembad accessoires breed uitgestald. Naast ons ruime assortiment zwembaden, hebben we ook voor ieder type zwembad de juiste accessoires. Onze adviseurs helpen u graag aan de accessoires die voor uw situatie het best van toepassing zijn. Of u nu over een luxe metalen zwembad beschikt of over een budgetvriendelijk kunststof bad: bij Fonteyn kunnen we u de juiste zwembad accessoires aanbieden, om uw bad in topconditie te houden.

Dankzij onze jarenlange ervaring met zwembaden weten we welke zwembad accessoires u nodig heeft om uw zwembad mooi te houden, zodat u er blijvend van kunt genieten. Deze zwembad accessoires zijn bij Fonteyn stuk voor stuk van hoogwaardige kwaliteit, omdat we werken met strikt duurzame materialen. Dankzij onze 60.000 m3 grote voorraadkelder zijn de zwembad accessoires direct bij u af te leveren. Daarnaast kunt u rekenen op een uitstekend service. Wij zijn namelijk pas tevreden als u dat bent. Bekijk al onze accessoires voor zwembaden in onze webshop of laat u inspireren in de showroom van Fonteyn in Uddel.

Wilt u meer weten over onze zwembad accessoires? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer +31 (0) 577 456 040 of ons contactformulier.

Snel naar: