9 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren & sorteren

9 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren & sorteren

Wist u dat het polyester zwembad het meest verkochte zwembad is? Dat komt omdat polyester zwembaden jarenlang meegaan. Met de aanschaf van een polyester zwembad haalt u dus voor een lange tijd een zwembad in huis. Het plaatsen van het zwembad gaat vrij snel en eenvoudig. Indien gewenst, helpen wij u het polyester zwembad te plaatsen en te installeren.

Wij laten al onze polyester baden fabriceren bij een gerenommeerde leverancier. Daarbij letten we er altijd op dat de zwembaden zo geproduceerd worden dat ze tegen het Nederlandse klimaat kunnen. U haalt een stevig en duurzaam zwembad in huis. Wij kopen de polyester zwembaden op grote schaal in, welke we vervolgens opslaan in onze eigen grote opslagruimte. Hierdoor blijft de prijs scherp en zijn wij in staat uw polyester zwembad snel te leveren.

Het is prettig om het aanbod polyester zwembaden in het echt te bekijken. Zo kunt u een nog betere keuze maken. Daarom bent u van harte welkom in onze Outdoor Living Mall in Uddel. Hier vindt u in een ruimte van 35.000 m2 al onze zeven tuin specialiteiten, waaronder onze polyester zwembaden, tentoongesteld. Kom langs in onze showroom waar u op uw gemak diverse mogelijkheden voor een polyester zwembad bekijkt. Onze ervaren en vriendelijke medewerkers vertellen u alles over de zwembaden en wat daar allemaal bij komt kijken. In Uddel staan wij zes dagen per week voor u klaar. Natuurlijk staat ons polyester zwembaden aanbod ook online gepresenteerd.

Wilt u meer weten over onze polyester zwembaden? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer +31 (0) 577 456 040 of ons contactformulier.

Snel naar: