Opblaasbaar Zwembad

Opblaasbaar Zwembad
Ontdek onze showroom Film showroom Virtuele tour
Filter

Opblaasbaar Zwembad
X

Filter Pomp Zwembad
  1. Ja
Zwembad ladder
  1. Nee
Aanzuig tule en inspuitmond
  1. Ja
Merk

1 Artikel(en)

per pagina

1 Artikel(en)

per pagina
Met een opblaasbaar zwembad van Fonteyn creëert u uw eigen buitenparadijs. Wordt het de komende dagen mooi weer? Dan pakt u uw opblaasbad uit de schuur en geeft hem een mooie plek in de zon. Onze opblaasbare zwembaden zijn scherp geprijsd en ze zijn er in verschillende formaten.

Een opblaaszwembad zet u gemakkelijk op, wanneer het u uitkomt. De filterpomp vormt in het opblaasbare zwembad een onmisbare schakel bij het op peil houden van de waterkwaliteit. De pomp zorgt voor de circulatie en de filter haalt alle vuildeeltjes uit het water. Is de zomer weer voorbij? Dan heeft u het bad met het grootste gemak weer afgebroken. Met een opblaasbad heeft u ieder jaar weer groot zwemplezier.

Zowel voor volwassenen als kinderen is een opblaasbaar zwembad ideaal. Al een hele lange tijd is het gebruikelijk om een opblaasbad in de tuin te hebben om te verkoelen, en voor de kinderen is het een heerlijke plek om in te spelen. Een opblaasbaar zwembad levert gegarandeerd verkoeling én plezier in het voorjaar en de zomerdagen. U vindt bij Fonteyn een opblaaszwembad in verschillende formaten. Zo kiest u er een die perfect in uw tuin past.

Uw zomer comfortabel maken met een opblaas zwembad? Bij Fonteyn vindt u alle tuin specialiteiten onder één dak. Onze medewerkers helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Goede service verlenen is erg belangrijk voor ons. Kom langs in Europa’s grootste Outdoor Living Mall!

Wilt u meer weten over onze opblaasbare zwembaden? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer +31 (0) 577 456 040 of ons contactformulier.

Snel naar:

Buitengewoon genieten!
Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal