3 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren

3 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren

Mostviewed Products

Een opblaaszwembad zet u gemakkelijk op, wanneer het u uitkomt. De filterpomp vormt in het opblaasbare zwembad een onmisbare schakel bij het op peil houden van de waterkwaliteit. De pomp zorgt voor de circulatie en de filter haalt alle vuildeeltjes uit het water. Is de zomer weer voorbij? Dan heeft u het bad met het grootste gemak weer afgebroken. Met een opblaasbad heeft u ieder jaar weer groot zwemplezier.

Zowel voor volwassenen als kinderen is een opblaasbaar zwembad ideaal. Al een hele lange tijd is het gebruikelijk om een opblaasbad in de tuin te hebben om te verkoelen, en voor de kinderen is het een heerlijke plek om in te spelen. Een opblaasbaar zwembad levert gegarandeerd verkoeling én plezier in het voorjaar en de zomerdagen. U vindt bij Fonteyn een opblaaszwembad in verschillende formaten. Zo kiest u er een die perfect in uw tuin past.

Uw zomer comfortabel maken met een opblaas zwembad? Bij Fonteyn vindt u alle tuin specialiteiten onder één dak. Onze medewerkers helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Goede service verlenen is erg belangrijk voor ons. Kom langs in Europa’s grootste Outdoor Living Mall!

Wilt u meer weten over onze opblaasbare zwembaden? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer +31 (0) 577 456 040 of ons contactformulier.

Snel naar: