Kinderzwembaden

Kinderzwembaden
Ontdek onze showroom Film showroom Virtuele tour
Filter

Kinderzwembaden
X

Merk

2 Artikel(en)

per pagina

2 Artikel(en)

per pagina
Een kinderzwembad, het ultieme item om uw kinderen waterpret te bezorgen. Bij Fonteyn bieden we verschillende kinderzwembaden die er geweldig uitzien. De zwembaden zijn voorzien van leuke kleuren, prints en andere extra’s. Uw kind waant zich in een waar speelparadijs.

Hoe heerlijk is het: u zit in de tuin en naast u geniet uw kind, samen met leuk speelgoed, volop van zijn of haar tijd in het zwembadje. Een kinder zwembad biedt fijne verkoeling voor uw kind, maar ook voor u. Even pootje baden of met uw kind spelen is voor iedere ouder een heerlijke activiteit. Het kinderzwembad opzetten is een kleine moeite, en iedereen heeft er plezier van!

De kinderzwembaden van Fonteyn zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden. De badjes zijn voorzien van speelse elementen, waardoor ze zich niet snel zullen vervelen. Omdat het buitenzwembad in uw eigen tuin staat, hoeft u nergens naartoe en is de deur tot waterpret zo geopend. Bovendien kunnen jullie zwemmen wanneer het uitkomt: na het avondeten of na het barbecueën nog even het water in? Dat kan! De warme dagen worden zo nóg aangenamer en gezelliger.

Wij staan zes dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van het beste advies. Graag verwelkomen we u in onze showroom van 35.000 vierkante meter. Hier vindt u alle tuin specialiteiten onder één dak. Komt u lang in Europa’s grootste Outdoor Living Mall?

Wilt u meer weten over onze kinderzwembaden? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer +31 (0) 577 456 040 of ons contactformulier.

Snel naar:

Buitengewoon genieten!
Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal