2 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren

2 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren

Hoe heerlijk is het: u zit in de tuin en naast u geniet uw kind, samen met leuk speelgoed, volop van zijn of haar tijd in het zwembadje. Een kinder zwembad biedt fijne verkoeling voor uw kind, maar ook voor u. Even pootje baden of met uw kind spelen is voor iedere ouder een heerlijke activiteit. Het kinderzwembad opzetten is een kleine moeite, en iedereen heeft er plezier van!

De kinderzwembaden van Fonteyn zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden. De badjes zijn voorzien van speelse elementen, waardoor ze zich niet snel zullen vervelen. Omdat het buitenzwembad in uw eigen tuin staat, hoeft u nergens naartoe en is de deur tot waterpret zo geopend. Bovendien kunnen jullie zwemmen wanneer het uitkomt: na het avondeten of na het barbecueën nog even het water in? Dat kan! De warme dagen worden zo nóg aangenamer en gezelliger.

Wij staan zes dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van het beste advies. Graag verwelkomen we u in onze showroom van 35.000 vierkante meter. Hier vindt u alle tuin specialiteiten onder één dak. Komt u lang in Europa’s grootste Outdoor Living Mall?

Wilt u meer weten over onze kinderzwembaden? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer +31 (0) 577 456 040 of ons contactformulier.

Snel naar: