Inbouw Zwembaden

Inbouw Zwembaden
Ontdek onze showroom Film showroom Virtuele tour
Filter

Inbouw Zwembaden
X

15 Artikel(en)

per pagina

15 Artikel(en)

per pagina
Zodra u onze showroom binnenstapt, ervaart u ons ruime aanbod en de talloze mogelijkheden voor uw inbouw zwembad. Wij ontvangen u graag in onze sfeervolle showroom in Uddel waar een aantal inbouw zwembaden opgesteld staan. Naast inbouw zwembaden hebben wij ook polyester zwembaden, bovengrondse zwembaden, houten zwembaden en metalen zwembaden. U kunt een inbouw zwembad gebruiken om te sporten, maar natuurlijk ook om heerlijk in te relaxen. Alles is mogelijk met een inbouw zwembad van Fonteyn.

Ziet u zichzelf al baantjes trekken, in uw eigen inbouw zwembad? Met een zwembad van Fonteyn bent u het hele jaar door verzekerd van een mooi en duurzaam inbouwzwembad. Kom langs in onze 35.000 m2 grote showroom en ontdek de mogelijkheden voor uw eigen inbouw zwembad in de tuin of woning! Een inbouw zwembad is verkrijgbaar in diverse vormen en varianten. Hierdoor is er altijd een inbouw zwembad leverbaar dat perfect aansluit op uw wensen. Elk inbouw zwembad kan daarbij worden geleverd met een overkapping, waardoor het onder alle weersomstandigheden te gebruiken is.

Wij begrijpen goed dat u bij de aanschaf van een inbouwzwembad het beste advies en klantgerichte service verwacht. Wij helpen u graag bij de keuze van het ideale inbouw zwembad dat geheel past bij uw wensen. In de showroom staan altijd vriendelijke adviseurs klaar die antwoord hebben op al uw vragen omtrent het plaatsen van een zwembad. Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in alle soorten zwembaden, waardoor wij u van maandag tot en met zaterdag gepersonaliseerd en gespecialiseerd advies kunnen geven.

Voor uw nieuwe inbouw zwembad bent u bij Fonteyn aan het juiste adres, omdat wij werken met zwembadleveranciers die bekend staan om hun hoge kwaliteit. Dat is niet alles! Een zwembad van Fonteyn is zeer gunstig geprijsd. Dit komt omdat wij uw zwembad op grote schaal inkopen en opslaan in onze zeer grote voorraadruimte. Uw inbouw zwembad is dan ook vrijwel direct uit eigen voorraad leverbaar. Bekijk op uw gemak de diverse inbouw zwembaden in onze webshop of breng een bezoek aan onze showroom. Wij staan zes dagen per week voor u klaar. Hebt u vragen over ons inbouw zwembaden aanbod? U bereikt ons via telefoonnummer: 0577 456040 of vul ons contactformulier in.

Snel naar:

Buitengewoon genieten!
Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal