Geen producten gevonden voor deze selectie.

Mostviewed Products

Een houten zwembad is niet alleen genieten voor uzelf, maar denk eens aan die warme zomerdagen, met vrienden, familie en gezellige buren. Met een houten zwembad van Fonteyn wordt het één groot feest om in de tuin te zitten. Fonteyn heeft baden in diverse maten en kleuren. Mocht het nu niet lukken om een houten zwembad aan te schaffen, dan kunt u altijd uw korting aanvragen. Wij nemen vervolgens contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij zijn gespecialiseerd in houten zwembaden en bieden een groot aanbod met een eigen voorraad. Bij Fonteyn kunt u kiezen uit houten zwembaden in diverse formaten en prijsklassen. Het voordeel van een houten zwembad is dat deze zorgt voor een natuurlijke sfeer in uw tuin. Onze baden worden geleverd met een trapje, zodat u met gemak uw zwembad kunt betreden. Met een houten zwembad koopt u niet alleen een zwembad, maar een stukje beleving voor de tuin.

Wilt u zich eerst goed oriënteren? Dan bent u van harte welkom in onze grote showroom in Uddel, waar onze houten zwembaden overzichtelijk staan opgesteld. Wij staan hier voor al uw vragen klaar. Daarnaast zijn de adviseurs van Fonteyn gespecialiseerd in alle soorten zwembaden, waardoor wij u altijd van dienst kunnen zijn. Fonteyn laat de zwembaden op grote schaal maken volgens eigen specificaties en bij betrouwbare leveranciers. Hierdoor kunt u de perfecte prijs/kwaliteit verhouding van ons verwachten met bovendien een snelle levering. Ziet u uzelf of uw gezin al genieten in uw eigen bad, en wilt u meer informatie? Bij Fonteyn voorzien wij u graag van deskundig advies. U kunt contact met ons opnemen via telefoonnummer 0577 45 60 40 of ga naar de contactpagina.

Snel naar: