Videos

Zwembad Polyester Fonteyn Tenerife 500 x 300 x 145

Ga terug

Wilt u ook graag een duik nemen in uw eigen polyester zwembad? Heerlijk baantjes trekken tijdens een warme dag, of juist relaxed dobberen in het koele water? Voor een polyester zwembad moet u bij Fonteyn zijn. Wij zijn de grootste aanbieder van polyester zwembaden van heel Nederland. Wij bieden de juiste keus tegen scherpe prijzen. In ons zwembaden centrum in de showroom staan diverse soorten opgesteld. Zo kunt u zich altijd inbeelden hoe een polyester zwembad in uw tuin zal staan.

Normale prijs: € 5200

Nu: € 4999

OF
Info en Opties

Heeft u dit zwembad op het oog en wilt u daar meer over weten? Klop dan aan bij de deskundige adviseurs. Zij kunnen u helpen aan het bad dat aan al uw wensen voldoet.

Het grote voordeel is dat de inbouwdelen van polyester zwembaden vooraf voor u kunnen worden gemonteerd, waardoor uw zwembad snel kan worden geplaatst. Voor u het weet geniet u ervan in uw eigen tuin.

De wanden van de polyester zwembaden bestaan uit 4 lagen:

 • Laag 1 is een gelcoat. Het gaat om een extra gladde coating die ervoor zorgt dat de wanden mooi schoon blijven (vuilafstotend).
 • Laag 2 is een vinylester, wat een soort vloeibare hars is die ervoor zorgt dat de gelcoat met het polyester vermengd wordt. Dit zorgt voor een extra lange levensduur.
 • Laag 3 is een polyester versterkt met glasvezel. De constructie is hierdoor enorm sterk, wat betekent dat het bad makkelijk en veilig te plaatsen is. Bovendien bent u verzekerd van een lange levensduur.
 • Laag 4 is een PU isolatieschuim. Dit houdt in dat uw zwembad volledig wordt ingeschuimd, waarbij de bodem ook wordt meegenomen. U kunt er hierdoor zeker van zijn dat uw zwembad voorzien is van een goede isolatiewaarde. Uw zwembad zal lekker warm blijven en u bespaart flink wat energie.

Het resultaat van deze vier lagen is dat er een zwembad van topkwaliteit geleverd kan worden, waarmee u nog jarenlang zwemplezier zult beleven! Buitengewoon genieten.

Hier kunt u de gewenste kleur kiezen van uw zwembad!

 • Wit
 • Blauw

Hieronder heeft u 3 verschillende inbouwdelen, namelijk een skimmer, nozzle en een led-lamp. De skimmer trekt al het drijvende vuil naar zicht toe en voert dit af naar het zandfilter. Meestal is het zwembad voorzien van één skimmer. De nozzle brengt het gefilterde en eventueel verwarmde water terug in het zwembad. Een zwembad bevat meestal twee nozzles. De lamp die als optie beschikbaar is, is een led-lamp die geleverd wordt met transformator.

 • Skimmer 3119 met brede mond - +€ 135,00
 • Nozzle inlaatfitting - +€ 35,00
 • Led-lamp multicolour inclusief transformator - +€ 299,00

Hier kunt u de keuze maken of u wilt dat wij het bad voor monteren, in dit geval worden de door u uitgekozen inbouwdelen in het bad gemonteerd. Ook wordt er een 50 mm pvc leiding meegeleverd met een lengte van 25 meter.

Hier is het mogelijk een zandfilterinstallatie te kiezen. Die bestaat uit een zandfilter en een pomp van 15 m³. De zandfilter heeft u nodig om uw zwembad te filtreren. Hiervoor heeft u wel filterzand nodig, bij een zandfilter van 15 m³ heeft u 6 van deze zakken nodig.

Hieronder heeft u de keuze hoe u het water van uw zwembad wilt behandelen, namelijk met zout of met chloor.

 • Chloor doseersysteem PRO Pilot Duo - +€ 1.195,00
 • Zout doseersysteem EcoSalt Redox - +€ 969,00

Hier heeft u de keuze of u wilt dat wij het zwembad bij u komen afleveren!

 • Transport - +€ 399,00

Normale prijs: € 5200

Nu: € 4999

Specificaties
Artikelnummer 600179
EAN-Code 8718836535505
Interne code ZwembadGST4
Gewicht 505.0000
Type Zwembad Inbouw zwembad
Type Wand Zwembad polyester
Afmeting 500 cm x 300 cm x 145 cm
Merk Fonteyn
Vraag uw korting aan
Bent u benieuwd hoeveel korting wij momenteel op dit product kunnen geven? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Vraag uw Korting aan!

* Verplichte velden

Artikel-vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Verplichte velden

Alternatieven
Zwembad Polyester Fonteyn Tenerife 500 x 300 x 145

Zwembad Polyester Fonteyn Tenerife 500 x 300 x 145

€ 4.999,00

Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal