Videos

Zwembad Polyester Fonteyn Lanzarote 820 x 350 x 155 cm

Ga terug

Zwemgenot in uw eigen tuin? De Luxury series zwembaden van Fonteyn bieden alles op het gebied van luxe en kwaliteit, de Luxury series zwembaden zijn de beste zwembaden uit het polyester segment. Deze zwembaden zijn uit te breiden met diverse opties om u van alle gemak en genot te voorzien. U kunt uw zwembad ook laten uitvoeren in een 3D kleur wat uw zwembad tot het mooiste onderdeel van uw tuin maakt.

Nu € 11774
OF
Info en Opties


Specificaties van het polyester zwembad Lanzarote:
Afmetingen: 820 x 350 x 155 cm


Het zwembad Lanzarote is opgebouwd uit de volgende 4 lagen:

  • Laag 1 is een gelcoat, dit is een extra gladde coating die ervoor zorgt dat de wanden mooi schoon blijven (vuilafstotend)
  • Laag 2 is een vinylester, dit is een soort vloeibare hars die ervoor zorgt dat de Gelcoat met het polyester vermengd word, dit zorgt voor een extra lange levensduur.
  • Laag 3 is een Polyester versterkt met glasvezel, dit polyester zwembad is voorzien van een met glasvezel versterkt polyester, deze zorgt voor een enorm sterke constructie waardoor het bad gemakkelijk en veilig te plaatsen is en u bent ook nog eens verzekerd van een lange levensduur.
  • Laag 4 is een PU isolatie schuim, uw zwembad word rondom volledig ingeschuimd dus ook de bodem.
    hierdoor bent u verzekerd van een supergoede isolatie waarde zodat het water van uw zwembad heerlijk warm blijft en ook nog eens veel energie bespaard.

Dit bovenstaande geheel zorgt ervoor dat u echt een kwaliteits zwembad in uw tuin heeft liggen die U de garantie van jarenlang zwemplezier biedt.

Nu € 11774
Specificaties
Artikelnummer 600059
EAN-Code 8718836537912
Interne code Nee
Gewicht 505.0000
Type Zwembad Inbouw zwembad
Type Wand Zwembad polyester
Afmeting 820 x 350 x 155 cm
Vraag uw korting aan
Bent u benieuwd hoeveel korting wij momenteel op dit product kunnen geven? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Vraag uw Korting aan!

* Verplichte velden

Artikel-vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Verplichte velden

Alternatieven
Handleiding
Zwembad Polyester Fonteyn Lanzarote 820 x 350 x 155 cm

Zwembad Polyester Fonteyn Lanzarote 820 x 350 x 155 cm

€ 11.774,00