Zoutdoseersysteem Eco-SALT BMSC 26 (130 m³) - EPS

Ga terug
Zwembad accessoires EPS Zoutdoseersysteem Eco-SALT BMSC 26 (130m3)

Normale prijs: € 1508,99

Nu: € 1439

OF
Info en Opties


EPS Eco-SALT BMSC:

De nieuwe generatie Eco-SALT BMSC serie badzout chloor generator systemen zijn compact en zijn een prima instap keuze voor zwembaden van 40 - 130 m3. Het systeem heeft de toevoeging van natuurlijk badzout nodig van 0,5% (min.5 gr./l advies 6 gr./l)!

Als het milde badzoutwater door de ''Heavy Duty'' Elektrolyse cel stroomt wordt het omgezet in veilig gezuiverd zwemwater. Na het badzout te hebben toegevoegd om aan de minimum benodigde hoeveelheid te voldoen blijft dit altijd in het water.

Er gaat alleen badzout verloren door terugspoelen van het filter (backwashen) en door de uitsleep van zwemmers. Er gaat dus geen badzout verloren doordat er water verdampt. Eco-SALT is de milieuvriendelijke manier om het zwemwater zuiver en helder te houden, het is veilig, natuurlijk en automatisch!

Het zwembad wordt dus ook gezuiverd tijdens vakantie zonder dat men extra maatregelen hoeft te nemen!

Specificaties:

  • Zelfreinigende cel.
  • Waarschuwings led's voor een te laag badzoutgehalte.
  • Doorstroom beveiliging.

Standaard meegeleverd:

  • NL Handleiding
  • Lijm adapters 50mm
  • Aardingspunt

24 maanden volledige fabrieksgarantie (niet van toepassing op slijtageonderdelen).

Om uw zoutelektrolyse unit perfect onder controle te houden en er voor te zorgen dat er niet teveel en niet te weinig chloor wordt aangemaakt kunt u deze laten aansturen door een RegulMatic van Monarch. Voorwaarde voor deze regeling is dat er niet meer dan 10 ppm chloorstabilisator (cyanuurzuur) in het water zit.

Normale prijs: € 1508,99

Nu: € 1439

Specificaties
Artikelnummer 600218
EAN-Code 8718836535895
Gewicht 1.0000
Merk Fonteyn
Artikel-vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Verplichte velden

Alternatieven
Zoutdoseersysteem Eco-SALT BMSC 26 (130 m³) - EPS

Zoutdoseersysteem Eco-SALT BMSC 26 (130 m³) - EPS

€ 1.439,00

Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal