MAAK KANS OP EEN LUXE WEBER FIREPLACE

 

Tijdens deze donkere dagen worden we allemaal blij van een gezellig vuurtje. Dat maakt deze luxe Weber Fire Place van Fonteyn tot een waanzinnig cadeau. Daarom verloten we er één onder de lezers van Buitenleven. Met deze mooie vuurschaal blijft je tuin deze winter een heerlijke plek voor een gezellig avondje. Doe mee en wie weet geniet jij dit koude seizoen wel van een heerlijk, knisperend houtvuur in de tuin. Nodig je vrienden uit, sla wat marshmallows in, schenk wat warms in en maak van deze maand écht een feest.

De Fire Place kenmerkt zich door een elegant en innovatief design van geëmailleerd staal. Dit maakt de vuurschaal zeer duurzaam, zodat je er zeer lang plezier van hebt. De schaal beschikt over een handige deksel, die in de dekselhouder dient als windschild. Hiermee blijft het vuur ook bij wat wind even mooi branden. Met de deksel kan ook het vuur gedoofd worden. Verder heeft de schaal een stabiel onderstel, waardoor hij altijd stevig op z’n plek blijft staan.


Wil je ook meedingen naar deze topprijs? Geef je dan hier op met al je gegevens en duimen maar!

*Door akkoord te gaan met de algemene voorwaarden en het verzenden van je gegevens word je automatisch lid van de gratis Fonteyn nieuwsbrief en ga je er mee akkoord om incidenteel (maximaal 2 keer per maand) passende informatie te ontvangen. Je kunt je te allen tijde weer afmelden.