5 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren

5 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren

Mostviewed Products

Met onze glazen schuifwanden heeft u altijd de mogelijkheid om de boel in het voorjaar weer lekker open te schuiven. Zo bent u in staat om, in welk seizoen dan ook, optimaal van het buitenleven te genieten.

Bij Fonteyn is er enorm veel mogelijk voor een glazen overkapping. U bent van harte welkom om dit met eigen ogen te beleven in onze mooie showroom, waar we u met tal van inspirerende settingen een sfeervolle impressie kunnen geven van de mogelijkheden voor uw tuin. Onze adviseurs geven u graag een rondleiding. Zij kunnen u met gerichte adviezen helpen aan het juiste glassysteem, waarmee u optimaal van uw tuin kunt genieten, het hele jaar door.

Fonteyn beschikt over een enorme voorraadkelder van wel 60.000 m3, waarin we veel van onze glassystemen hebben opgeslagen. Hierdoor kunnen we het glassysteem van uw keuze snel bij u bezorgen, zodat u binnen korte tijd geniet van uw glazen terrasoverkapping. Daarnaast werken we bij Fonteyn strikt met hoogwaardige materialen waardoor u verzekerd bent van de beste kwaliteit. Ook kunt u altijd een beroep doen op onze uitstekende service. Uw geluk staat bij ons voorop.

Bekijk al onze verandamogelijkheden in onze webshop of laat u inspireren in de showroom van Fonteyn in Uddel.