22 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren

22 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren

Dankzij ons ruime aanbod veranda accessoires zijn er enorm veel mogelijkheden om uw overkapping verder te personaliseren. Veel van deze mogelijkheden staan in sfeervolle settingen opgesteld in onze riante showroom van maar liefst 35.000 m2. U bent van harte welkom om uw creativiteit een boost te geven met een inspirerende wandeling langs ons aanbod. U kunt hierbij altijd één van onze adviseurs raadplegen. Zij weten uw wensen als geen ander aan de juiste accessoires voor uw overkapping te koppelen.

Fonteyn heeft een voorraadkelder van maar liefst 60.000 m3. Hierdoor kunnen we de gewenste veranda accessoires direct leveren, zodat u er snel plezier van heeft. Daarnaast werken we met hoogwaardige materialen om u de beste kwaliteit te kunnen garanderen, zodat u uw leven lang van onze veranda accessoires kunt genieten. Ook staat service bij ons hoog in het vaandel en zullen we altijd voor u klaar staan als u ons nodig heeft.

Bij Fonteyn doen wij er alles aan om u met een plezierig gevoel de winkel uit te laten stappen.  In ons beleveniscentrum bieden wij u daarom de mogelijkheid om onze producten zoveel mogelijk te ervaren. Wij hebben alle veranda accessoires breed uitgestald in diverse tuinsferen. Zo ziet u direct welke accessoires in uw overkapping passen. Mocht u specifieke wensen hebben met betrekking tot de styling, dan kunt u een afspraak maken met onze eigen stylingspecialist. Deze kan u haarfijn uitleggen wat de laatste trends zijn, welke kleuren bij elkaar passen en welke accessoires uw tuin tot een waar feestje maken..

Bekijk al onze mogelijkheden in onze webshop of laat u inspireren in de showroom van Fonteyn in Uddel.