18 Artikelen

Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel
  • 1
  • 2
per pagina
Filteren

Ruime keuze tuinkamers

Bij Fonteyn vind je tuinkamers in allerlei soorten en maten. Zo heb je de keuze uit vrijstaande tuinkamers en aangensende tuinkamers, de afmetingen, het materiaal en een open of gesloten dak. Of je nu van klassiek of juist extreem modern houdt: je vind in ons ruime assortiment gegarandeerd datgene wat aansluit op de inrichting van jouw buitenruimte. Bovendien is het mogelijk om een tuinkamer op maat te laten maken en bouwen. Maar je kunt ook kiezen voor een mooie kant-en-klare variant.  Heb je interesse in een tuinkamer of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan eens de tuinkamers van Fonteyn! 

Geniet in een vrijstaande tuinkamer 

Een vrijstaande tuinkamer wordt los van de woning geplaatst. Vanuit dit eiland bevind je je altijd midden in de achtertuin met een uitzicht van 360 graden. Doordat de vrijstaande tuinkamer losstaat van je woning krijg je het gevoel dat je midden in de tuin zit. Vooral in het voor- of najaar is een tuinkamer heerlijk om in te zitten. De glazen ruiten van de tuinkamer houden warmte vast, waardoor het er binnen aanvoelt alsof het zomer is. Ideaal voor iedereen die optimaal van zijn of haar tuin en het zonlicht wil genieten. Voeg een loungestoel, loveseat of zelfs een hangmat toe aan de tuinkamer voor optimaal comfort.

Een tuinkamer als verlenging van de woonkamer

Van loungeplek tot atelier, van werkplek tot vergaderruimte en van een rustplek in de ochtendzon tot een familiediner in de late avonduren. Een tuinkamer is een uitgebreidere uitvoering van de overkapping en door de mogelijkheid om de voor- en zijkant in te schuiven, erg geliefd bij veel Nederlanders. Omdat de tuinkamer volledig afsluitbaar is, wordt het terras een echte kamer waar je heerlijk kunt genieten met vrienden en familie. Typische Nederlandse weersomstandigheden kunnen soms roet in het eten gooien als je had gerekend op een zonnige dag. Maar met een tuinkamer maakt het niet uit wat voor weer het is. Met deze extra vierkante meters creëer je een echte comfortabele buitenwoonkamer! 

Onze tuinkamer showroom

Iedere tuin is anders. Uiteraard wil je een tuinkamer waarvan het design perfect aansluit op de inrichting van jouw tuin. Van hout tot metaal: bij Fonteyn heb je daarom de keuze uit veel verschillende tuinkamers die allemaal staan opgesteld in onze enorme showroom. Na een inspirerende wandeling langs ons aanbod, vind je geheid de tuinkamer waar je verliefd op wordt. Zo niet, dan zijn onze deskundige adviseurs jou graag van dienst om samen met jou het ideale product te vinden die jouw tuin het best laat uitkomen. Je bent van harte welkom om onder het genot van een kopje koffie de mogelijkheden te bespreken. Naast onze adviseurs, is er ook een stylist aanwezig, om te helpen met de inrichting van jouw tuinkamer.

Garantie en service bij Fonteyn

Bij Fonteyn werken we strikt met de meest duurzame materialen van de beste kwaliteit. Jouw tuinkamer gaat hierdoor langer mee en blijft langer mooi. Zo kun je ieder seizoen weer genieten in jouw eigen tuinkamer. Om jouw tevredenheid ook blijvend te kunnen garanderen, staan we bij Fonteyn altijd voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden. Service staat bij ons hoog in het vaandel. Jouw geluk nog hoger.