Tuinkamers

Tuinkamers
Ontdek onze showroom Film showroom Virtuele tour

7 Artikel(en)

per pagina

7 Artikel(en)

per pagina

Te allen tijde kunnen genieten van uw tuin, het hele jaar door. Daar streven wij naar bij Fonteyn. Het is mogelijk met een tuinkamer midden in uw tuin: de tuinkamer. Door de hoge isolatiewaarde van onze tuinkamers zit u er in welk seizoen dan ook warmpjes bij. Zo kunt u in alle seizoenen van uw tuin genieten onder het genot van een lekker kopje koffie.

Wees er in het vroege voorjaar getuigen van hoe de krokussen weer tot bloei komen. Met een tuinkamer van Fonteyn geniet u in uw eigen tuin het hele jaar door van alle seizoensinvloeden. Ook fungeren ze daarnaast als prima berging om uw tuinspullen veilig en droog in op te bergen. U kunt dus op meerdere manieren profiteren van een tuinkamer van Fonteyn.

Iedere tuin is anders. Uiteraard wilt u een veranda waarvan het design perfect aansluit op de inrichting van uw tuin. Bij Fonteyn heeft u daarom de keuze uit veel verschillende tuinkamers die allemaal staan opgesteld in onze enorme showroom. Na een inspirerende wandeling langs ons aanbod, vindt u geheid de veranda waar u verliefd op wordt. Zo niet, dan zijn onze deskundige adviseurs u graag van dienst om samen met u het ideale product te vinden die uw tuin het best laat uitkomen. U bent van harte welkom om onder het genot van een kopje koffie de mogelijkheden te bespreken. Naast onze adviseurs, is er ook een stylist aanwezig, om te helpen met de inrichting van uw tuinkamer.

Bij Fonteyn werken we strikt met de meest duurzame materialen van de beste kwaliteit. Uw tuinkamer gaat hierdoor langer mee en blijft langer mooi. Zo kunt u ieder seizoen weer genieten in uw eigen tuinkamer. Om uw tevredenheid ook blijvend te kunnen garanderen, staan we bij Fonteyn altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Service staat bij ons hoog in het vaandel. Uw geluk nog hoger.

Bekijk al onze tuinkamermogelijkheden in onze webshop of laat u inspireren in de showroom van Fonteyn in Uddel.

Snel naar:

Buitengewoon genieten!
Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal