61 Artikelen

Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel
per pagina
Filteren

Terrasoverkappingen worden steeds populairder

Een terras of veranda overkapping biedt bescherming tegen verschillende weersomstandigheden, zodat je comfortabel op het terras kunt zitten. Wil je samen buiten eten, maar twijfel je of het droog blijft? Of is de volle zomerzon te warm en kun je wel wat schaduw gebruiken? Terrasoverkappingen vormen in beide gevallen de perfecte oplossing. Niets voor niets zijn terrasoverkappingen gaander weg steeds populairder geworden. Naast de praktische voordelen is het namelijk ook een luxe en sfeervolle aanvulling op jouw buitenruimte.

Hoe werkt een terrasoverkapping?

Terrasoverkappingen zijn in veel verschillende afmetingen beschikbaar. Alle aluminium terrasoverkappingen van Fonteyn zijn voorzien van lamellen, die eenvoudig verstelbaar zijn. Zo kun je de overkapping van je terras altijd naar wens aanpassen. De meeste overkappingen hebben handmatig verstelbare lamellen, daarnaast zijn er overkappingen met mechanisch verstelbare lamellen. Als de lamellen gesloten zijn, wordt het regenwater een geïntegreerde afwateringsgoot afgevoerd.

Terrasoverkapping kopen?

Wil je een terrasoverkapping kopen? Bij Fonteyn ben je aan het juiste adres. In de sfeervolle showroom van maar liefst 35.000 m² kun je inspiratie opdoen voor sfeervolle tuinen en terrassen. In ons brede assortiment terrasoverkappingen is er voor iedereen en elke portemonnee een geschikt product te vinden. Met tientallen beschikbare afmetingen terrasoverkappingen zijn de mogelijkheden eindeloos. Wist je dat we ook meerdere overkappingen naast elkaar kunnen plaatsen? Zo is er altijd een passende overkapping voor ieder terras, of dat nu groot of klein is. Wil je meer weten over de mogelijkheden van terrasoverkappingen? Onze deskundige adviseurs vertellen graag meer over de veranda overkappingen van Fonteyn. Maak een afspraak voor een adviesgesprek op maat.

Waarom een terrasoverkapping kopen bij Fonteyn?

Koop je een terrasoverkapping bij Fonteyn? Dan kies je voor:

  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Duurzame materialen
  • Uitstekende service
  • Deskundig advies
  • Snelle levering vanuit onze enorme voorraadkelder
  • Oneindig veel buiten-inspiratie in Europa’s grootste outdoor-artikelen showroom.