1 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren

1 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren

Houten terrasoverkapping biedt optimale bescherming

Een houten terrasoverkapping biedt je bescherming, zodat je comfortabel buiten kunt zitten als het bijvoorbeeld regent. Wil je buiten eten, maar twijfel je of het droog blijft of zie je al een bui aankomen? Onder een houten terrasoverkapping kun je gewoon lekker blijven zitten. Daarnaast biedt deze ook bescherming tegen felle zon. Een houten terrasoverkapping is niet alleen praktisch, maar geeft ook een sfeervolle of zelfs luxe aanvulling op je tuin of terras. Houten terrasoverkappingen zijn bij Fonteyn in veel verschillende afmetingen verkrijgbaar. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos: hoe groot of klein ook, voor elke tuin en elk terras heeft Fonteyn een bijpassende houten terrasoverkapping. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een losstaande houten terrasoverkapping, of eentje die aan de gevel wordt gemonteerd. Ook zijn er verschillende soorten daken mogelijk op een terrasoverkapping.

De voordelen van een houten terrasoverkapping

Een houten terrasoverkapping biedt veel voordelen. Ze zijn praktisch, doordat ze bescherming bieden bij weersomstandigheden zoals felle zon of neerslag. Je creëert er een extra stuk leefruimte mee. Een houten terrasoverkapping is duurzaam en draagt  enorm bij aan een sfeervolle, natuurlijke uitstraling van je tuin of terras. Daarnaast geeft een overkapping letterlijk meerwaarde, want de waarde van je huis stijgt hierdoor. Het grote pluspunt van hout als materiaal voor een terrasoverkapping is de unieke, natuurlijke uitstraling die het heeft. 

Vraag een gesprek aan voor advies op maat

Welke houten terrasoverkapping past het beste bij jouw tuin of terras? Wil je niet over één nacht ijs gaan, maak dan een afspraak voor een adviesgesprek met een van onze ervaren en deskundige adviseurs. Samen met jou bekijken ze wat de opties zijn, om te komen tot de perfecte oplossing voor jouw buitenruimte.

Kom naar de Fonteyn showroom of bestel online

In de sfeervolle Outdoor Living Mall van Fonteyn kun je op maar liefst 35.000 m² inspiratie opdoen voor de mooiste houten terrasoverkappingen. In ons brede assortiment houten terrasoverkappingen is er voor elk budget een geschikte overkapping te vinden. Bestel je liever online? Ons complete assortiment houten terrasoverkappingen vind je ook op onze site. Heb je jouw keuze gemaakt, dan kun je makkelijk en snel direct bestellen.

Heb je vragen over een houten terrasoverkapping? Neem contact op!

Ben jij op zoek naar een houten terrasoverkapping, heb je hier vragen over of andere vragen? Neem gerust contact met ons op. We staan je graag te woord. Maak een afspraak voor een adviesgesprek door te bellen naar 0577-456040 of vul het contactformulier in.